Withings ScanWatch: класичний годинник із моніторингом активності

У рамках виставки CES 2020 компанія Withings презентувала ScanWatch – класичний годинник з інтегрованими розумними функціями.

На циферблаті присутній невеликий POLED-дисплей, який повідомляє про надходження нових повідомлень і дзвінків, а також про фіксацію нерегулярного серцебиття за допомогою вбудованого датчика серцевого ритму, що працює постійно. У такому випадку годинник запропонує записати електрокардіограму через вбудовані в корпус електроди. Її результати можна буде побачити в додатку.

За заявами Withings, ScanWatch розроблялися спільно з професійними кардіологами і протестовані в клінічних умовах. Годинники можуть попередити про миготливу ​​аритмію або апное сну.

Withings ScanWatch рахують кроки і відстежують фізичну активність, аналізують сон і мають функцію розумного будильника: він спрацьовує у фазі найбільш легкого пробудження.

Корпус виконаний із нержавіючої сталі, прикритий сапфіровим склом і захищений від води (5 АТМ). Зв’язок зі смартфоном здійснюється по Bluetooth LE. Акумулятора вистачить на 30 днів автономної роботи.

Вартість Withings ScanWatch в Європі -249,95 євро за модель з діаметром безеля 38 мм і 299,95 євро за 42 мм.

Facebook Comments
Yulia Dimitrova:
Leave a Comment

This website uses cookies.