Ігровий ноутбук і перший корпус для зовнішніх відеокарт від Lenovo

Lenovo оголосила про вихід на ринок корпусів для зовнішніх відеокарт (eGPU) з Legion BoostStation. Також, на CES 2020 компанія представила «свій найтонший і легкий ігровий ноутбук», який, судячи з відсутності дискретної відеокарти, відмінно підійде для BoostStation.

На ринку корпусів Lenovo належить скласти конкуренцію рішенням від Razer. У Legion BoostStation можуть бути встановлені відеокарти довжиною 320 мм, є два порти USB 3.1 і Ethernet-роз’єм. Вартість корпусу становить 250 доларів. Lenovo планують комплектувати корпус різними відеокартами від Nvidia і AMD, вартість таких наборів поки не оголошена.

Legion BoostStation

 

Legion Y740S від Lenovo не зовсім схожий на ігровий ноутбук. По-перше, немає дискретної відеокарти. По-друге, екран працює на частоті 60 Гц, тоді як конкуренти пропонують частоту оновлення 120 Гц і вище.

Інші характеристики включають процесор Intel Core i9 H-серії 10-го покоління, батарею на 60 Вт × год (до восьми годин роботи), до 32 ГБ оперативної пам’яті та до 1 ТБ вбудованої пам’яті. Дисплей 1080p або 4K розміром 15,6 дюйма. З портів: два USB 3.1 Gen 2, кардрідер, роз’єм для навушників і два порти Thunderbolt 3. Вага ноутбука – 1,9 кг. Вартість стартує з позначки 1999 доларів.

Legion Y740S

Корпус Lenovo BoostStation і ноутбук Legion Y740S будуть доступні у продажі в травні.

Facebook Comments
Yulia Dimitrova:
Leave a Comment

This website uses cookies.