Смартфон Xiaomi Mi 10 здивує фанів своїми можливостями

Зараз на ринку можна знайти вкрай багато різних мобільних пристроїв з самих різних цінових категорій, починаючи з вкрай дешевих і закінчуючи дуже дорогими, за які просять великих грошей. На радість всіх тих, хто любить недорогі і сучасні телефони, вже в першому кварталі 2020 року виявиться офіційно представлений такий флагман, як Xiaomi Mi 10. Він буде оснащений за останнім словом техніки, а сьогодні, 28 грудня 2019 року, в мережі навіть з’явилися подробиці про те, чим саме він зможе порадувати всіх покупців, коли нарешті надійде в продаж. Відомостями поділився надійне джерело, тому їм можна довіряти в повній мірі. Ніхто й подумати не міг, що новинка від китайської корпорації виявиться настільки незвичайної.

Так, як вдалося з’ясувати, флагман Xiaomi MI 10 отримає оперативну пам’ять класу LPDDR5, яка в два рази швидше LPDDR4, використовуваної в моделі Mi 9. За рахунок цього користувачі можуть розраховувати на більш швидке перемикання між додатками, а також на інші переваги, що випливають з цю особливість. Дана технологія ОЗУ є новітньою, а перші телефони з її підтримкою вийдуть тільки на початку 2020 року, тобто зараз жоден з них не володіє такою «фішкою». Крім цього, новий флагман бренду має підтримку технології надшвидкої зарядки Mi Charge Turbo, дозволяє яка менш ніж за одну годину повністю зарядити мобільний пристрій, надавши всім користувачам можливість не чекати занадто довго завершення такого не самого приємного процесу.

Ще однією особливістю даного мобільного пристрою топового рівня виявиться сильно витягнутий у висоту екран, тому що він отримає співвідношення сторін 20: 9, а дозвіл при цьому складе Full HD +. Таким чином, на екрані Xiaomi Mi 10 виявиться вкрай зручно і комфортно дивитися фільми, серіали і телевізійні шоу, які відзняті в подібному форматі. Як саме буде реалізована фронтальна камера поки що невідомо, але, за чутками, під неї зроблять невеликий отвір в центрі екрана, то є багато місця вона не займе. В сучасний AMOLED-дисплей нового флагмана буде вбудований сканер відбитків пальців на основі оптики, тоді як на тильній частині телефону повинна виявитися п’ятірна основна камера, тобто така, яка володіє п’ятьма різними об’єктивами.

Поки що складно сказати, наскільки просунутим виявиться даний флагман з технічної точки зору, але він абсолютно точно буде побудований на базі новітнього восьмиядерного процесора Qualcomm Snapdragon 855 з тактовою частотою 3,0 ГГц, доповненого графікою Adreno 650. Очікується, що Xiaomi Mi 10 по сукупності всіх якостей просто повалить всіх покупців в шок, адже ніхто навіть не очікує, що настільки просунутий телефон, оснащений за останнім словом техніки і технологій, при всьому при цьому буде коштувати всього $ 500, тобто вкрай мало у всіх отн ошень. Анонс такої новинки очікується вже в лютому-березні 2020 року ,. Виходить, що чекати цього самого дня занадто довго абсолютно точно не доведеться.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.