Новітня операційна система зможе знищити Windows 10

Як би сильно не намагалися будь-які компанії, але найбільш відомої операційною системою для комп’ютерів, планшетів, моноблоків і інших подібних пристроїв є Windows 10. Компанія Microsoft випустила її ще влітку 2015 року, а пройшло з тих самих пір, як можна легко підрахувати, вже більш ніж чотири з половиною роки. За такий період часу десята «вінда» втратила свою актуальність, а кількість проблем, з якими в неї знову і знову стикаються всі користувачі, стрімко зростає з кожним днем. Відбувається це в першу чергу через те, що все більш широке коло людей починає розуміти, що дана платформа не варто тих грошей, які за неї просять. Ліцензія для неї, до речі, обходиться в цілих $ 200, тобто викласти за неї просять дуже багато.

Компанія Microsoft дозволяє всім бажаючим купити собі ліцензійну версію десятої «вінди», але по вкрай високою ціною. Очевидно, що при такій вартості дана платформа повинна бути просто ідеальною в усіх відношеннях, але на ділі нічого подібного і близько не відбувається. Користувачі знову і знову стикаються з різними проблемами, що заважають повноцінного використовувати комп’ютер, планшет, моноблок або інший гаджет, негативно позначаючись на призначеному для користувача досвід. Ці самі проблеми виражаються в дуже слабкій системі захисту, в низькому рівні надійності, в нав’язливих оновленнях, в поступово уповільненні всієї ОС, а також багато в чому іншому. Все це негативно позначається на досвіді використання будь-яких електронних пристроїв з усіх, які працюють на цій операційній системі.

На радість всіх тих, хто вже втомився від Windows 10, зовсім скоро відбудеться реліз нової більш цікавою в усіх відношеннях операційної системи, виявиться яка краще, ніж будь-коли раніше до цього самого моменту з усіх, які випускала компанія Microsoft. Це програмне забезпечення має вкрай широкими функціональними можливостями, які ширше, ніж у десятій «вінди», причому дуже значно ширше. Крім того, нова ОС володіє новим дизайном, новою системою поширення і установки оновлень, переробленим меню «Пуск», сильно видозміненими стандартними додатками, а також масою інших особливостей, здатних зробити її настільки привабливою, наскільки це взагалі можливо.

Дізнатися про те, що така операційна система так і зовсім створюється, вдалося від ряду інсайдерів, які виявили її згадка в свіжому SDK для розробників від Microsoft, де і з’явилися відомості про нову платформу. Очікується, що вона стане повноцінною заміною десятої «вінди», тому що, судячи з її опису, вона здатна працювати не тільки з додатками UWP і PWA, але ще і з Win32, а це звичайно ж дорогого коштує. Її презентація повинна відбутися вже в першому кварталі 2020 року, тобто чекати цього самого моменту залишилося вкрай мало часу, тоді як її реліз відбудеться через кілька місяців – у середині року або ж пізніше. За деякими даними, на відміну від Windows 10, нова ОС буде поширюватися абсолютно безкоштовно, тобто віддати гроші за ліцензію для неї не буде потрібно.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.