Xiaomi запустила безкоштовний обмін зламаних смартфонів на нові

Компанія Xiaomi продовжує робити все заради того, щоб її фірмова продукція ставала якомога більш привабливою в усіх відношеннях, а заради цього в неї впроваджуються різні нововведення. Робиться все це для того, щоб її собі купував якомога ширше коло людей. Особливо багато уваги в останні роки приділяється українському ринку, тому що на такому з’являється все більше різних товарів компанії, а нові моделі телефонів надходять у продаж незабаром після появи в Китаї, вони вони зазвичай завжди спочатку стають доступні для покупки в першу чергу. Сьогодні, 12 грудня 2019 року, даний виробник електроніки запустив спеціальну програму обміну зламаних смартфонів на нові, а є вона безкоштовною.

В рамках спеціальної пропозиції, якщо смартфон несподівано зламається, користувачі зможуть розраховувати не тільки на гарантійне обслуговування, але ще і на сервісне. Простіше кажучи, якщо мобільний пристрій в період дії гарантії вийде з ладу, а для його ремонту потрібно замінити будь-які комплектуючі або ж інші деталі, телефон просто поміняють на абсолютно новий, причому платити за це грошові кошти не доведеться. У звичайному ж випадку, при відсутності додаткової сервісної підтримки преміального рівня, нічого такого зроблено не було, то є смартфон просто полагодили б в 45-денний термін, відповідно до російського законодавства. Стати учасниками спеціальної акції можуть всі бажаючі.

Для того, щоб отримати розширену обслуговування мобільного пристрою необхідно до 15 січня 2020 року встигнути купити собі полуфлагманскій смартфон Xiaomi Mi Note 10 з пятерной основною камерою на задній кришці і з екраном, що займає майже весь простір на лицьовій частині. Всі ті, хто зроблять покупку цього смартфона в офіційному магазині бренду, в тому числі в роздрібному, отримають в подарунок розширене преміальне обслуговування, а дозволить таке в разі будь-яких неполадок при роботі смартфона просто обміняти його на новий, відразу після виявлення причини несправності. Саме ця преміальна гарантія діє лише до закінчення терміну дії основної гарантії, а ще є безліч інших умов, при яких вона анулюється.

Так, наприклад, міняти смартфон на новий не стануть, якщо він вийшов з ладу або ж пошкодився через якихось пошкоджень, на кшталт падіння, удару, здавлювання або ж занурення під воду. Крім того, якщо раптом телефон зламається через кабелю з комплекту поставки або ж зарядного пристрою, або ж іншого гаджета, міняти його на новий також ніхто не стане. Також слід враховувати, що слід зберігати всі пломби на Xiaomi Mi Note 10, а також використовувати для ремонту і діагностики виключно авторизовані сервісні центри Xiaomi. При порушенні хоча б одного пункту з усіх, преміальна гарантія виявиться відкликана, тобто вона стане неактуальною. Гарантія на нову модель, яка буде надана в разі заміни, анулюється.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.