Sony одночасно випустить консолі PlayStation 5 і PlayStation 5 Pro

Існуюче в даний час покоління ігрових приставок вкрай сильно застаріло, але в цьому немає нічого дивного, так як вийшло воно ще в кінці 2013 року, а з тих самих пір, як можна легко підрахувати, вони застаріли на цілих шість років. У зв’язку з цим, в даний час все ігрове співтовариство чекає релізу нових консолей, і вони вже зовсім скоро будуть випущені, а виявляться одними з головних новинок такі моделі, як Sony PlayStation 5 і PlayStation 5 Pro. Їм приписують передове технічне оснащення і масу інших особливостей, які зроблять їх максимально привабливими в усіх відношеннях. Якщо раніше всі думали, що виявиться офіційно представлена ​​і випущена на ринок тільки одна модель консолі, то тепер стало відомо про те, що японський бренд запустить у продаж відразу дві моделі.

Як повідомив відомий японський журналіст Сендз Нісікава, який вже багато разів заздалегідь розповідав про плани Sony, даний виробник електроніки у наступному 2020 році одночасно представить консолі PS5 і PS5 Pro, які будуть відрізнятися один від одного технічним оснащенням, зовнішнім виглядом, розмірами, системою охолодження і, крім того, звичайно ж вартістю. У більш просунутої конфігурації все виявиться краще в усіх відношеннях, починаючи з загальної продуктивності і закінчуючи набором доступних можливостей. Спочатку, як зазначається, компанія з Японії хотіла уникнути випуску на ринок відразу двох консолей, проте, зробити цього не вдалося, так як сучасні комплектуючі коштують занадто дорого, щоб реалізувати всі бажання бренду.

Так, зокрема, модель PlayStation 5 Pro створюється з прицілом на роботу з розширенням 4K UHD (3840 на 2160 пікселів), тоді як у звичайній PlayStation 5 цей показник знаходиться на рівні Full HD (1920 на 1080 пікселів), причому, в обох випадках консолі зможуть забезпечувати частоту 60 кадрів в секунду, тобто, оптимальне значення для всіх сучасних відеоігор, при якому від ігрового процесу можна отримувати максимально багато приємних емоцій і вражень. Як запевняє журналіст, Sony вже прийняла остаточне рішення з цього приводу, тому вона вже випустила одночасно дві таких консолі, надавши їх як своїм внутрішнім ігровим студіям, так і стороннім. Зроблено це було для того, щоб для них якомога швидше створили відеоігри.

За наявними в даний час даними, покупка PlayStation 5 обійдеться в $ 500, тоді як за модель PlayStation 5 Pro викласти доведеться значно більше – цілих $ 750. Це лише попередні розцінки, тоді як точні озвучить Sony під час офіційної презентації своїх нових приставок, а відбудеться вона, як вже добре відомо, в лютому 2020 року, тобто, буквально через кілька місяців. У ході анонса їх виробник розкриє всі ключові важливі відомості про новинки, а також повідомить, коли їх буде можливо купити. За наявними зараз даними, придбати дані приставки стане можливим вже в листопаді-грудні, тобто, через більш ніж півроку після анонса.

Facebook Comments
Yulia Dimitrova:
Leave a Comment

This website uses cookies.