Xiaomi Mi Band 4 нищівно рухнув в ціні більш ніж в два рази

Чим менше коштує якась електроніка, тим ширше коло людей зможе дозволити собі її покупку, і це, напевно, очевидно абсолютно всім, адже ніяк інакше бути просто не може. В даний час на ринку можна зустріти безліч самої різної техніки з різних цінових категорій, а влітку нинішнього року на полку магазинів надійшла така довгоочікувана багатьма новинка, як Xiaomi Mi Band 4. Вона отримала передове технічне оснащення, включає яке в себе велику батарею, кольоровий екран, новітні сенсори і модулі, а також інші комплектуючі. Цей спортивний браслет має вкрай широкими функціональними можливостями, але на старті продажів в Україні його оцінили в завищену суму грошей.

Так, в перші місяці після запуску в продаж цей наручний гаджет на українському ринку всім покупцям пропонували купити за Xiaomi Mi Band 4, тобто за завищеною ціною, розмір якої здатний гарантовано відлякав деяких потенційних власників цього наручного гаджета. Втім, на щастя, тепер віддавати за нього так багато коштів не потрібно, тому що цей фітнес-трекер дуже сильно подешевшав, ставши на цілий порядок дешевше і доступніше. За рахунок цього тепер максимально широке коло людей може собі його придбати, так як фітнес-трекер впав у вартості в цілих більш ніж два рази, і це цілком собі реальний факт. Видання tehnofan.com.ua з’ясувало це в ході дослідження цін на електроніку в Україні.

Як стало відомо з даних сервісів, тепер купити Xiaomi Mi Band 4 можна всього-на-всього за 613 гривень, тобто більш ніж в два рази дешевше, ніж на старті продажів менш ніж півроку тому. За зниженою ціною такого рівня його продають багато торгові точки в Україні. За таку суму грошей покупець отримує абсолютно новий фітнес-трекер, який упакований в оригінальну упаковку. Браслет має 0,95-дюймовим OLED-екраном сенсорного типу з роздільною здатністю 240 на 120 пікселів, акумуляторною батареєю ємністю 135 мАг для забезпечення 21 дня автономної роботи на одному заряді, а також, крім того, безліччю інших особливостей, які зробили цей наручний гаджет вкрай привабливим у всіх відносинах.

За допомогою цього трекера можна стежити за фізичною активністю і відстежувати якість сну, використовувати секундомір і «розумний» будильник, переглядати повідомлення з телефону, отримувати вібрацію при вхідних дзвінках, набирати за допомогою відтворенням музики з регулюванням гучності, вимірювати пульс за допомогою спеціальної функції, а також здійснювати масу інших дій. Корпус браслета має захист від води і пилу за стандартом IP68, причому виробник заявляє можливість занурення під воду на глибину до 50 метрів. За рахунок цього використовувати Xiaomi Mi Band 4 можна навіть в басейні, причому в трекер вбудовані супутні спортивні режими тренувань. Даний фітнес-трекер – це відмінний подарунок як самому собі, так і будь-якій людині, тим більше що працює цей гаджет з телефонами на базі Android і iOS.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.