Нова ОС від Microsoft краще Windows 10 в два рази

Попит на програмне забезпечення для комп’ютерів, планшетів та інших електронних пристроїв стрімко зростає, тобто все більш широке коло людей використовує такого роду гаджети, причому з найрізноманітніших причин. Комусь вони допомагають з роботою, для когось виступають засобом для навчання чомусь новому, а деякі так і зовсім з їх допомогою лише розважаються, переглядаючи фільми і граючи в ігри. Робити все це без встановленої операційної системи просто неможливо, а найвідомішою і найпоширенішою серед таких є Windows 10, яка вийшла ще влітку 2015 року. За більш ніж чотири свого перебування на ринку вона виявилася встановлена ​​на більш ніж 900 млн електронних пристроїв з різних категорій.

Вже за підсумками нинішнього року, найімовірніше, Microsoft повідомить про те, що цій платформі вдалося «взяти» позначку в 1 млрд установок, що стане рекордом для Windows 10. Втім, все це зовсім не означає, що дана операційна система ідеальна або просто хороша . Навпаки, вона містить в собі безліч недоліків, через які використовувати її повноцінно неможливо, тому що навіть коли все добре працює в будь-який момент, після автоматичної установки чергового оновлення, щось може зламатися. В такому випадку вирішувати проблему доведеться самостійно, витрачаючи на це свої власні сили і час. Втім, на щастя, вже незабаром у десятої «вінди» з’явиться гідна альтернатива, причому така виявиться її поліпшеною в усіх відношеннях версією, а не простою заміною.

Як стало відомо від інсайдерів, компанія Microsoft в даний час завершує роботу над своєю новою операційною системою для комп’ютерів, планшетів, ноутбуків і інших електронних пристроїв, і така щонайменше в два рази краще доступною в даний час Windows 10. Ця платформа має вкрай широкими функціональними можливостями, підвищеною стабільністю, новою системою безпеки, абсолютно новим принципом установки оновлень, поліпшеним зовнішнім виглядом, переробленими стандартними додатками, а також новим інтерфейсом, д конання сучасним фірмовим стилем. Поки що дана платформа має назву Lite OS, але в кінцевому підсумку вона може отримати зовсім інше, тому прив’язувати до такого не варто.

Відомо, що дана платформа здатна повноцінно запускати всі існуючі зараз на ринку додатки для операційної системи Windows 10. Простіше кажучи, вона може працювати з програмами та іграми, доступними в рамках форматів PWA, UWP і Win32. Це, поза будь-якими сумнівами, зробить нову платформу для комп’ютерів, планшетів, ноутбуків і моноблоків максимально привабливою в усіх відношеннях. Новітнє програмне забезпечення, поза будь-якими сумнівами, сильно порадує всіх користувачів, які вже втомилися від десятої «вінди». Її реліз трапиться вже в наступному 2020 року. Швидше за все, скачати і встановити Lite OS стане можливим в середині року, тоді як її анонс з боку Microsoft відбудеться в перші кілька місяців після початку року.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.