Xiaomi Redmi K30 Pro на Snapdragon 865 скоро з’явиться в продажі

В даний час у продажу на ринку можна зустріти вкрай багато різних моделей мобільних пристроїв, і всі такі мають свої власні переваги і недоліки. Проте, з початком 2020 року всі доступні зараз у продажу моделі застаріють, втративши свою актуальність. Станеться це через появу на полицях магазинів нових моделей, однією з яких виявиться такий апарат, як Xiaomi Redmi K30 Pro. Він виявиться побудований на базі новітнього технічного оснащення на момент свого виходу, а сьогодні, 6 грудня 2019 року, в мережу навіть потрапили відомості про те, чим саме цей апарат зможе порадувати всіх тих, хто нададуть готовий його собі купити. Новинка отримає статус недорогого флагмана з підтримкою мереж 5G.

Як стало відомо від надійного джерела, смартфон Xiaomi Redmi K30 Pro анонсують вже в лютому 2020 року, а його продажі почнуться через кілька тижнів – в березні. Цей апарат буде відрізнятися від звичайної моделі, тому що він отримає новітній восьміядерний процесор Qualcomm Snapdragon 865, тобто найпродуктивніший з усіх наявних на ринку. Крім того, цей самий чіп доповнений модемом Snapdragon X55 з підтримкою мереж 5G на швидкості до 5 Гбіт / с, тобто новинка виявиться здатна підключатися до будь-яких мереж п’ятого покоління, підтримуючи всі наявні в світі стандарти такої. При цьому, телефон отримає роз’єм USB Type-C, а однією з його особливостей виявиться батарей ємністю 4200 мАг.


Смартфон зможе похвалитися підтримкою технології швидкої зарядки потужністю 45 Вт, завдяки чому повна зарядка акумулятора буде займати близько півгодини, тобто зовсім мало часу. Серед інтерфейсів користувачів в цьому телефоні топового рівня чекають Wi-Fi 802.11ax, Bluetooth 5.1 LE, A-GPS, 4G VoLTE, GLONASS, 5G і багато інших, включаючи звичайно ж навіть NFC. Очікується, що новинка отримає четверну основну камеру на задній кришці, а її корпус виявиться виконаний з надміцного скла Corning Gorilla Glass 6. Чи буде в цій моделі 3,5 мм роз’єм для навушників, на жаль, поки що невідомо, тому що подробиць із цього рахунок в даний час просто немає.

Є всі підстави вважати, що прямо «з коробки» на Xiaomi Redmi K30 Pro виявиться встановлена ​​операційна система Android 10 у вигляді фірмової прошивки MIUI 11. За рахунок цього даний флагман виявиться ще більш привабливі в очах всіх покупців, а дочекатися залишилося лише його анонса і запуску в продаж. Швидше за все, новинка буде коштувати близько $ 450, тобто викласти за неї потрібно приблизно 28 000 рублей, і це на старті продажів, тоді як через якийсь час флагман повинен стати ще дешевше, тому дозволити собі його покупку зможе максимально широке коло людей.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.