Xiaomi представила електровелосипед із запасом ходу 40 км

Xiaomi представила черговий електровелосипед, особливістю якого є значний запас ходу від одного заряду. Модель отримала назву Qicycle Electric Power-Assisted, а зовнішній вигляд схожий зі складною моделлю компанії Qicycle EF1.

Батарея і вся начинка заховані в рамі, завдяки чому він виглядає як звичайний велосипед. Сама ж рама виконана з авіаційного алюмінієвого сплаву, що додає їй додаткової міцності та зменшує загальну вагу конструкції. Висота керма і сидіння регулюється під зріст велосипедиста. Діаметр коліс складає 20 дюймів, переднє гальмо типу V-Brake, заднє – дискове.

На винесенні керма розташований дисплей з автоматичним підстроюванням яскравості, на якому відображається вся інформація про поїздку і обраний режим. На лівій рукояті знаходиться контрольна панель з кнопками живлення, звукового сигналу і перемикання передач. А на правій знаходиться перемикач режимів: без допомоги електродвигуна, за допомогою крутіння педалей і повністю автоматичний хід.

Ємність батареї становить 5200 мАг, чого, за заявою компанії, вистачить на 40 км у повністю автоматичному режимі. Максимальна швидкість, яку може досягати велосипед на електротязі, складає 25 км / год. Модель вже доступна для попереднього замовлення на краудфандінговій платформі Xiaomi за ціною в 2999 юанів (425 доларів).

Facebook Comments
Yulia Dimitrova:
Leave a Comment

This website uses cookies.