Xiaomi готова видавати гроші всім користувачам для покупку фірмової електроніки

Китайська корпорація Xiaomi намагається робити ставку не тільки на нові електронні пристрої і підтримку сучасних технологій, але ще і на своє власне програмне забезпечення, за рахунок якого її смартфони виявляються більш привабливими в усіх відношеннях. Сьогодні, 6 грудня 2019 року, даний виробник електроніки вважав за необхідне випустити новий додаток для мобільних пристроїв, що працюють на базі операційної системи Android. Його запуск приурочений до появи спеціального нового сервісу, здатного зацікавити десятки мільйонів чоловік. Новітнє програмне забезпечення може бути завантажене з магазину Google Play, а підтримує воно абсолютно всі моделі телефонів, починаючи з найдешевших і закінчуючи вкрай дорогими.

При цьому не має ніякого значення, яким брендом був випущений смартфон – нова програма працює на абсолютно будь-яких, і вона не містить в собі реклами, тому використовувати її виявиться максимально зручно і приємно у всіх відношеннях. Новітнє програмне забезпечення, доступне для завантаження з сьогоднішнього дня, називається, Mi Credit, а являє воно з себе спеціальний сервіс, що дозволяє отримувати гроші в борг на покупку фірмової електроніки на особливих вигідних умовах. По суті, через ці програми можна оформити мікропозик на невеликий період часу, аж до двох-трьох місяців, але при цьому ніяких відсотків платити не потрібно, якщо повернути кошти в термін. Витратити такі можна лише на техніку від Xiaomi.

Ліміт кредиту досягає $ 1400, тобто закупитися чимось можна на суму в розмірі приблизно 100 тисяч рублів. Новітнє програмне забезпечення дозволяє легко і просто подати заявку на отримання мікропозик і, в разі її схвалення, отримати все необхідне для покупки техніки Xiaomi в невеликий кредит на вигідних умовах. Розмір ліміту такого залежить від безлічі факторів, тому у випадку з кожною людиною він виявиться індивідуальним. За словами Xiaomi, новий сервіс дозволяє полегшити процес покупки будь-фірмової техніки в роздрібних торгових точках бренду і в онлайн-магазині, тому що він дозволяє не просто уникнути паперової тяганини, але ще і отримати будь-які гаджети відразу, а не через кілька місяців.

В даний час програма Mi Credit працює тільки в Індії, а пов’язано це з тим, що даний ринок здається китайської корпорації найбільш підходящим і перспективним для просування такого роду сервісу. Очікується, що він запрацює в Україні, Європи, США та інших країнах світу вже в наступному 2002 році, завдяки чому покупці зможуть легко і просто здійснювати покупку фірмової електроніки в межах лімітах. Такий діє на будь-які фірмові гаджети, в тому числі на смартфони, телевізори, ноутбуки, планшети, монітори, принтери, бездротові навушники, портативні акумулятори, смарт-годинник, наручні гаджети, а також багато інших найменування, яких в даний час вкрай багато. Завантажити цю програму вже можна з безлічі магазинів, в тому числі з Xiaomi App та Google Play.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.