Xiaomi випустила прошивку MIUI 11 для більш ніж 40 моделей смартфонів

На радість всіх користувачів, компанія Xiaomi входить в число брендів, які намагаються робити все можливе для того, щоб якомога ширше коло людей купував собі їх фірмову продукцію. Саме тому для такої створюють якомога більше кращу репутацію, а робити це без новітнього програмного забезпечення просто неможливо. Сьогодні, 6 грудня 2019 року, стало відомо про те, що даний виробник електроніки нарешті зробив те, що він пообіцяв зробити ще в кінці вересня. Китайська корпорація нарешті випустила фінальну стабільну версію прошивки MIUI 11 для більш ніж 40 моделей смартфонів, включаючи такі під дочірнім брендом Redmi. На всі такі вже може бути встановлена ​​новітня ОС. Станом на сьогоднішній день всі вони оновлені до її фінальної стабільної збірки.

Дана операційна система є найкращою з усіх, які коли-небудь випускала дана китайська корпорація. Вона не тільки робить весь інтерфейс більш привабливим і приносить з собою темну тему оформлення, але ще і може похвалитися абсолютно новими іконками стандартних додатків, новими анімаціями і звуками, а також іншими приємними особливостями, включаючи підвищену швидкість роботи і збільшену автономність. Сама Xiaomi називає прошивку MIUI 11 найшвидшою і стабільної з усіх, які вона коли-небудь випускала. Робота по її створенню велася цілих півтора року, що на 50% перевищує середнє значення. На практиці це означає, що дана платформа є максимально надійною, а використовувати будь-які гаджети на її базі дуже приємно.

Прошивка MIUI 11 містить в собі новий системний шрифт, який робить весь текст більш читабельним і приємним для очей. Звичайно, це лише невелика частина тих нововведень, які містить в собі дане програмне забезпечення. Починаючи з сьогоднішнього дня, 6 грудня 2019 року, гарантовано встановити цю ОС можна на такі моделі смартфонів, як Mi 9, Mi 9 Explorer, Mi 9 SE, Mi Mix 3, Mi Mix 2S, Mi 8, Mi 8 Youth, Mi 8 Explorer Edition, Mi 8 In-display Fingerprint Edition, Mi 8 SE, Mi Max 3, Redmi K20 Pro, Redmi K20 Pro Premium Edition, Redmi K20, Redmi Note 7, Redmi Note 7 Pro і Redmi 7. Крім того, апдейт вже доступний для Mi 9 Pro 5G, Mi CC9, Mi CC 9 Meitu Custom Edition, Mi CC9e, Mi MIX 2, Mi Note3, Mi 6, Mi 6X, Redmi 7A, Redmi 6 Pro, Redmi Note 5, Redmi 6A, Redmi 6 і Redmi S2 / Redmi Y2.

Не оминули старі і такі старі моделі, як Mi Mix, Mi 5s, Mi 5s Plus, Mi 5X, Mi 5C, Mi Note2, Mi Play, Mi Max 2, Redmi Note 8, Redmi Note 8 Pro, Redmi 5 Plus, Redmi 5 , Redmi 5A, Redmi 4X і Redmi Note 5A. Нехай нова операційна система в їх випадку і заснована не на новітньому Android 10, але все одно вкрай важливо, що вони були оновлені до нової прошивки. На практиці все це означає, що середній термін програмної підтримки від Xiaomi становить приблизно три роки з моменту запуску будь-якого телефону в продаж. Це дуже великий показник на ринку гаджетів під управлінням «зеленого робота», тому що дуже багато брендів так і зовсім не оновлюють свої телефони вже через півроку після їх запуску в продаж, і все це звичайно ж негативно позначається на призначеному для користувача досвід.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.