Рендери Samsung Galaxy S11 від OnLeaks

Якісні рендери від відомого інсайдера OnLeaks демонструють зміни в дизайні наступного флагмана південнокорейської компанії Samsung – Galaxy S11.

Очікується, що бренд представить три смартфона: Galaxy S11e, S11 і S11 +. Середня версія з габаритами 161,9 × 73,7 × 7,8 мм буде оснащена скляною панеллю ззаду і металевою рамою. Фронтальна камера переміститься з кута дисплея в центр на манер Samsung Galaxy Note 10.

Дисплей діагоналлю 6,7 дюймів буде загнутий по краях. Крім нього і камери на передній панелі розміститься тільки голосовий динамік. Усі керуючі клавіші розташовані на правій грані, знизу – USB Type-C, монодинамік і мікрофон.

Задня сторона смартфона примітна модулем камери в прямокутному блоці. П’ять датчиків розташовані в сітці разом зі спалахом. Відомо, що одним з сенсорів виявиться ToF, імовірно, ще три – ширококутний, телефотолінза і ультраширококутний. Призначення п’ятого сенсора під питанням.

З чуток, у своїх флагманаз Samsung застосує новий 108-мегапіксельний модуль, який поки не представлений. Смартфони серії Galaxy S11 будуть здатні на 5-кратний оптичний зум і запис 8К-відео. Є інформація про підтримку дисплеєм частоти 120 Гц. У ролі чіпсета виступлять Qualcomm Snapdragon 865 або Exynos 990, у продажі будуть моделі з підтримкою 5G.

Презентація Samsung Galaxy S11, як очікується, відбудеться в лютому 2020 року.

Facebook Comments
Yulia Dimitrova:
Leave a Comment

This website uses cookies.