Apple Music for Business: підписка для магазинів і ресторанів

Apple запустила спеціальну підписку на музичний сервіс Apple Music для корпоративних клієнтів. Магазини, ресторани, готелі та інші організації зможуть легально відтворювати музику для відвідувачів.

Apple Music for Business співпрацює з компанією PlayNetwork, яка спеціалізується на постачанні музики для бізнесу. Вартість передплати невідома, але подібні сервіси оцінюються в 25-30 доларів на місяць.

Підписка від Apple працює близько півроку у великих магазинах, в тому числі, власних Apple Store і мережі Levi’s. Тепер компанія готується розширити взаємодію із середнім і малим бізнесом.

Особистий кабінет клієнта Apple Music for Business має на увазі настроювання розкладу відтворення, спеціальні плейлисти для закладів, а також партнерську програму: магазини і ресторани зможуть розміщувати рекламу Apple Music з QR-кодами. З нових користувачів сервіси закладу отримають відсоток.

Окремо не оголошено, в яких країнах працює Apple Music for Business.

Стандартна підписка Apple Music не має на увазі відтворення музики на необмежене коло осіб. На це необхідна окрема згода правовласника.

Facebook Comments
Yulia Dimitrova:
Leave a Comment

This website uses cookies.