Фітнес браслет Xiaomi Mi Band 4 впав в ціні до критичного мінімума

Попит на різного роду фітнес-трекери продовжує стрімко зростати по всьому світу, тобто все більш широке коло людей вважає за краще використовувати такі на постійній основі. У цьому немає абсолютно нічого дивного, тому що якщо ще кілька років тому подібні гаджети могли лише стежити за фізичною активністю і, в кращому випадку, відстежувати якість сну, то тепер з їх допомогою можна виконувати набагато більше різних дій, аж до управління музикою, яка відтворюється на смартфоні і на підключених до нього навушниках, навіть якщо вони бездротові. Одним з найбільш просунутих на ринку фітнес-трекерів є Xiaomi Mi Band 4, а оснащений він за останнім словом техніки, але при цьому варто цілком собі розумних грошей.

Офіційні продажі цього наручного гаджета, оснащеного 0,95-дюймовим кольоровим OLED-екраном з роздільною здатністю 240 на 120 пікселів і підтримкою сенсорного управління, почалися ще влітку 2019 року, проте на старті продажів цінник у Xiaomi Mi Band 4 в Україні виявився завищеним, тому що компанія-виробник попросила за нього 1400 гривень, тобто суму грошей, яка була майже в два рази вище, ніж вартість в офіційних торгових точках в Китаї. На щастя, за останні півроку ситуація в корені змінилася в кращу сторону, завдяки чому тепер всі покупці можуть без будь-яких складнощів придбати собі новий спортивний браслет топового рівня, віддавши за нього набагато менше грошей, ніж будь-коли раніше.

Видання tehnofan з’ясувало, що тепер десятки магазинів в Україні пропонують купити Xiaomi Mi Band 4 приблизно за 645 гривень, тобто по вкрай низькою ціною, розмір якої здатний приємно порадувати абсолютно кожного. Це відмінна можливість придбати даний наручний гаджет навіть трохи дешевше, ніж він продається в Китаї. Все завдяки оптовим закупівлям, тому що російські магазини закуповують трекер оптом, що дозволяє їм отримувати значні знижки і навіть заробляти гроші на кожному проданому наручні гаджет. Крім браслета, багато магазинів також готові продати ремінець червоного, чорного, синього або іншого кольору, але тут головне обов’язково купувати саме оригінальні.

За допомогою цього фітнес-трекера топового рівня можна стежити за фізичною активністю, використовувати «розумний» будильник, відстежувати якість сну, отримувати повідомлення з телефону, а також виконувати масу інших дій, здійснюючи все такі без будь-яких обмежень і складнощів. Це лише частина безлічі можливостей, які здатний запропонувати Xiaomi Mi Band 4, і саме тому його можна сміливо купувати. Вже незабаром почнуться новорічні свята, а оскільки даний браслет – це відмінний подарунок на Новий рік, попит на нього відчутно зросте, що гарантовано призведе до збільшення попиту. Це закінчиться тим, що наручний гаджет стане дорожче, тому його потрібно терміново брати вже зараз, поки він стоїть дуже і дуже мало.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.