Sony PlayStation 5 змусить всіх покупців викинути приставку PlayStation 4 в вікно

Кожен виробник електроніки прагне до того, щоб зробити свою фірмову продукцію якомога привабливішою в усіх відношеннях, а для цього в хід йдуть всі засоби і методи. Так, вже в наступному році на полиці магазинів по всьому світу надійде така довгоочікувана багатьма ігрова приставка, як Sony PlayStation 5. Вона виявиться оснащена за останнім словом техніки, володіючи безліччю різних особливостей, які роблять її максимально привабливою в усіх відношеннях. Як виявилося, вона отримає такі особливості, які буквально змусять всіх власників новенької PS5 викинути у вікно застарілу приставку PlayStation 4, якій на момент появи у продажу нової виповниться цілих сім років.

Як стало відомо від видання Tidux, ігрова приставка нового покоління від японської корпорації володіє величезним безліччю переваг, у тому числі таких, які дозволять їй запускати гри в дозволі 4K UHD при частоті 60 кадрів в секунду. Більш того, як стверджується, нова PS5 в повній мірі підтримує технологію RTX, тобто трасування променів, і все це на апаратному рівні. Доступна зараз у продажу PlayStation 4 і близько не здатна запропонувати нічого подібного, тому, поза будь-якими сумнівами, нову модель захочуть собі купити буквально все, адже крім підвищеного дозволу в іграх вдасться відчути ще й дуже значний приріст в якості графіки, тому що така виявиться найкращою з усіх доступних.

Повідомляється, що загальна продуктивність Sony PlayStation 5 складає 14 терафлопс, тоді як у PS4 цей показник знаходиться на рівні всього 1,8 терафлопса. З цього випливає, що ігрова приставка нового покоління зможе похвалитися в більш ніж вісім разів підвищеною потужністю, і такий точно вистачить для задоволення всіх запитів розробників і користувачів на багато років вперед. Втім, буде в новій PS5 і дещо ще, що змусить викинути стару консоль в вікно. Справа в тому, що вона отримає «залізо» від AMD на базі архітектури процесора x86. За рахунок цього вдалося зробити так, щоб нова приставка могла запускати абсолютно будь-які відеоігри, випущені для старої, тобто для PlayStation 4.

Виходить, що прямо зі старту продажів ігрової приставки нинішнього покоління всі бажаючі зможуть легко і просто встановити на неї будь-які відеоігри, доступні зараз для PS4, а загальна чисельність таких досягає значення в приблизно 1 500 найменувань, входять які в різні жанри. Виходить, що всі власники Sony PlayStation 5 зможуть на ній запускати як будь-які нові відеоігри, так і будь-які старі, випущені за останні більш ніж шість років. Залишилося тільки дочекатися появи в продажу PS5, а настати цей самий момент повинен в листопаді-грудні 2020 року, проте презентація новенької консолі трапиться відчутно раніше – в лютому наступного року.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.