Windows 10 November 2019 Update: що нового?

Microsoft оголосила про старт поширення оновлення Windows 10 November 2019 Update. Нахил в апдейті зроблений на підвищенні продуктивності і стабільності системи, але є і помітні нововведення.

Покращений пошук у «Провіднику»

У «Провіднику» змінилася панель пошуку, як візуально, так і функціонально. При введенні запиту з’явиться меню, що випадає з пропонованими об’єктами, крім того, пошук тепер шукає і по файлах облікового запису OneDrive в мережі.

Сторонні голосові помічники на екрані блокування

У поточних версіях Windows 10 голосовий помічник Microsoft Cortana вже може працювати з екрану блокування. Тепер розробник дозволив і стороннім асистентам (наприклад, Amazon Alexa) запускатися до авторизації.

Створення події в календарі з панелі завдань

При натисканні на дату в панелі завдань відкривається подання додатка «Календар». Тепер при кліці на дату можна додати подію прямо в цьому меню, не переходячи в сам «Календар». Доступні поля – назва події, час і локація.

Будь-які події, додані таким чином, що відображаються і в додатку «Календар», і в поданні календаря в панелі завдань.

Покращення в управлінні повідомленнями

Вікно «Відомості та дії» в «Параметрах» тепер показує, що мається на увазі під відображенням повідомлень в «Центрі повідомлень» і у вигляді банерів, а всі налаштування для додатків відсортовані за останнім відображеним повідомленням. У панелі швидких дій тепер можна швидко перейти в параметри повідомлень.

Інші зміни:

  • Покращення в продуктивності та енергоспоживання
  • Підказка при наведенні на пункти навігаційного меню («Вимкнення», «Параметри», «Провідник» і т.д.) в «Пуск»
  • Покращення в «Спеціальних можливостях».

Для установки Windows 10 November 2019 Update необхідно перевірити оновлення в «Параметри»> «Оновлення та безпека»> «Центр оновлення Windows». Апдейт буде поширюватися поступово.

Facebook Comments
Yulia Dimitrova:
Leave a Comment

This website uses cookies.