Apple Music представила плейлисти Replay з улюбленими піснями для кожного користувача

Стрімінговий сервіс Apple Music представив нову функцію, яка відстежує найпопулярніші пісні користувачів протягом останніх років і складає з них плейлист. Передплатники також зможуть побачити, яких виконавців і альбоми вони слухали найбільше.

Аналогічна функція вже присутня у Spotify: в кінці кожного року сервіс пропонує користувачам плейлисти Wrapped з найпопулярнішими треками року, а також інфографіку, на якій зібрані улюблені виконавці та жанри.

Функція Apple Music відрізняється від Wrapped тим, що постійно оновлюється, а до таких плейлистів можна буде повертатися в будь-який час – вони оновлюються щонеділі.

Щоб скористатися Music Replay, потрібно зайти на офіційний сайт Apple Music і вибрати опцію Get Your Replay Mix. Потім алгоритми згенерують плейлист з найпопулярнішими піснями 2019 року, а також додаткові плейлисти – за кожним роком, з моменту початку дії підписки користувача.

Крім того, ділитися своїми плейлистами Music Replay можна з користувачами, як і будь-яким іншим, просто відправивши посилання на нього.

Facebook Comments
Yulia Dimitrova:
Leave a Comment

This website uses cookies.