Netflix зазнає збитків на тлі успішного старту Disney+

Стрімінговий сервіс Disney + відзначився вкрай успішним стартом, що відбувся 12 листопада цього року в США, Канаді та Нідерландах.

Тільки за першу добу після релізу зафіксовано більше 10 млн осіб оформлених підписок і більше 3,2 млн установок фірмового додатка Disney +. Для порівняння, утиліту від Netflix за такий же проміжок часу після прем’єри скачали близько 660 тисяч разів.

Показники перевершили очікування багатьох експертів, які передбачали близько 8 млн передплатників Disney + до кінця 2019 року. На цьому тлі до закриття біржових торгів у США акції Netflix втратили в ціні близько 3%, в той час як цінні папери The Walt Disney Company виросли на 7,3%.

На заваді не стали навіть численні технічні проблеми у перші години роботи. Велика кількість скарг клієнтів була зафіксована на сайті DownDetector.

Усього сервіс надає доступ до понад 500 фільмів та серіалів. Окремої згадки заслуговує величезна кількість позитивних рецензій на серіал «Мандалорець», дія якого відбувається у всесвіті «Зоряних воєн».

Поки точно невідомо, коли відбудеться офіційний запуск Disney + в Україні та країнах СНД. Отримати доступ до сервісу з України через американський сайт неможливо навіть із використанням VPN.

Facebook Comments
Yulia Dimitrova:
Leave a Comment

This website uses cookies.