Huawei представляє в Україні Huawei P smart Pro: насолоджуйтеся мобільною фотографією з потрійною камерою 48 Мп

Huawei оголосив про офіційний запуск Huawei P smart Pro, нового смартфона середнього цінового сегмента. Серед головних особливостей моделі ― висувна камера та 6,59-дюймовий екран FullView, які дарують неймовірні враження від перегляду зображення. Дизайн смартфона вирізняється стильними кольорами та елегантною текстурою, що робить Huawei P smart Pro надзвичайно привабливим.

 

Смартфон оснащений потрійною камерою під управлінням AI з основною камерою 48 Мп і надширококутним об’єктивом, що дозволяє робити фотографії, котрі за своїм рівнем наближені до професійних. P smart Pro, як і інші смартфони Huawei, дарує якісні фото навіть в умовах поганого освітлення. 

 

Відкривайте можливості фотографії у повсякденному житті

Розробники Huawei вдосконалили камеру завдяки інтеграції апаратного та програмного забезпечення, подарувавши користувачам нові способи зйомки незабутніх моментів.

 

Смартфони P smart Pro оснащені потрійною камерою з підтримкою AI, що включає основну камеру з надвисокою роздільною здатністю на 48 Мп, ультраширококутну камеру на 8 Мп та камеру з датчиком для виміру глибини зображення на 2 Мп. До основної 48-мегапіксельної камери входить лінза 6P (пластикова система з 6 елементів) з діафрагмою f/1.8, що дозволяє покращити якість та чіткість зображень. 

 

Окрім того, ультраширококутний об’єктив 8-мегапіксельної камери підтримує кут огляду 120 градусів, що перевищує показники традиційних об’єктивів на 78 градусів. Неважливо, чи ви фотографуєте природу, міську архітектуру, чи робите групове фото ― ширший кут огляду дарує ще більше можливостей для зйомки. 2-мегапіксельна камера з датчиком виміру глибини дозволяє розмити фон для створення ефекту боке. 

 

Технологія мультикадрового шумозаглушення на основі АІ забезпечує експозицію до 6 секунд при зйомці з рук. Це дозволяє робити якісні фотографії у нічний час без ефекту «червоних очей» та розмитості, а також з низьким рівнем шуму навіть при довгій експозиції. Більш того, алгоритми АІ дозволяють розпізнавати понад 500 сцен, наприклад, стародавню архітектуру, їжу або схід і захід сонця. Ви також можете моделювати портрет та регулювати фон для різних сценаріїв використання.

 

16-мегапіксельна фронтальна камера з підтримкою АІ-алгоритмів оснащена технологією з ефектами підсвічування та б’ютифікації для ідеального селфі.

Надзвичайний 6,59-дюймовий дисплей Ultra FullView зі стильним дизайном

Дизайнери Huawei прагнули позбутися будь-яких вирізів та виїмок на екрані смартфона. Це стало можливим завдяки висувній камері, за допомогою якої дисплей Ultra FullView забезпечує повноекранне зображення. Мікродинамік вбудований у верхню панель, а датчик освітленості приховано в нижній частині дисплея. У порівнянні з попередньою версією Huawei P smart Pro має тонші верхню і нижню рамки, завдяки чому співвідношення екрана до корпусу становить 91%. Такі розробки дозволили максимізувати площу для перегляду контенту.

 

6,59-дюймовий рідкокристалічний дисплей FullView відображає 16,7 мільйона відтінків. Контрастність 1500:1 при роздільній здатності 2340×1080 у поєднанні з розширеним діапазоном кольорів у 85% (типове значення) гарантує якісне та деталізоване зображення. 

 

Окрім того, Huawei P smart Pro оснащений сканером відбитків пальців на бічній панелі, який поєднує в собі клавішу живлення та клавішу розблокування за допомогою відбитка пальця. Така конструкція забезпечує цілісність передньої та задньої панелей і блискавичну швидкість розблокування. Задня панель P smart Pro виготовлена зі скла та відполірована з використанням нанотекстури, що дозволяє відображати гру світла й тіні.

 

Huawei P smart Pro використовує чипсет Kirin 710F, який забезпечує ефективну роботу смартфона та низький рівень енергоспоживання. 

 

Інтелектуальний асистент, який підтримує вас щодня

P smart Pro працює на інтерфейсі EMUI 9.1, який увібрав у себе весь досвід Huawei у розробці програмного та апаратного забезпечення для оптимальної роботи центрального процесора та мобільних додатків. EMUI 9.1 може навчитися розрізняти стиль користування додатками та передбачати подальші дії власника смартфона. Це дозволяє підвищити швидкість запуску та продуктивність окремих додатків.

 

Окрім того, смартфон підтримує двоканальне сховище UFS2.1 та файлову систему EROFS від Huawei, що прискорює швидкість зчитування та запису даних і забезпечує розширене сховище для «важких» мобільних додатків. 

 

Huawei P smart Pro оснащено акумулятором ємністю 4000 мА*год (типове значення). Обсяг оперативної пам’яті (RAM) становить 6 ГБ, а вбудованої пам’яті (ROM) ― 128 ГБ з можливістю розширення до 512 ГБ (можна придбати окремо).

 

Доступний у кольорах «Чорний» (Midnight Black) та «Перловий» (Breathing Crystal). Huawei P smart Pro надійде у продаж в Україні 22 листопада. Новинка буде доступною у всіх роздрібних мережах України. Рекомендована вартість моделі 6 ГБ + 128 ГБ — 8 499 грн. До кінця року при купівлі P smart Pro кожен отримає у подарунок фітнес-браслет Huawei Band A2. 

 

Технічні характеристики

 

Система Android 9.1 + EMUI 9.1
Дисплей 6.59″ LTPS IPS
19.5:9
2340 x 1080 391ppi
Процесор HiSilicon Kirin 710F,
4+4-Cores, 2,2 ГГц + 1,7 ГГц,
Mali-G52 MP4
Пам’ять 6/128 ГБ + MicroSD (до 512 ГБ)
Основна камера 48 Мп (f/1.8, AF) + 8 Мп ультраширококутна (f/2.4) + 2 Мп боке (f/2.4)
Селфі-камера 16 Мп (f/2.0), висувна
AI HDR
Акумулятор 4000 мА*год
Bluetooth; Wi-Fi BT 4.2; Wi-Fi 2,4 ГГц, 802.11 b/g/n
Роз’єми Type-C, 3.5 mini-jack
Розміри, вага 163,1 x 77,2 x 8,8 мм
206 г
Кольори «Чорний» (Midnight Black), «Перловий» (Breathing Crystal)

 

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.