Кінець епохи: Windows 7 настав кінець

Все більше людей з кожним днем використовувують різного роду електронні пристрої. Хтось робить це заради виконання робочих завдань, хтось проходить навчання, а кому-то просто подобається розважатися будь-яким чином з їх допомогою, граючи в ігри або ж переглядаючи фільми. В даний час найбільш поширеною ОС для комп’ютерів, планшетів, ноутбуків і інших електронних пристроїв є Windows 10, в випущена компанією Microsoft вона була ще влітку 2015 року. З тих самих пір творці даної платформи прагнуть зробити її якомога більш популярною. Саме тому, щоб домогтися приросту аудиторії у десятої «вінди», було вирішено «вбити» доступну в даний час Windows 7, реліз якої відбувся ще в 2009 році. Багато користувачів їй більш ніж задоволені, але це нічого не означає для розробників.

На думку Microsoft, всі власники будь-яких гаджетів повинні завжди використовувати новітнє програмне забезпечення, причому саме таке, яке компанія сама вважає вдалим. В даний час Windows 10 є новітньою ОС цієї корпорації, а встановлена ​​така на більш ніж 900 млн електронних пристроїв. Щоб дана платформа ставала все більш популярною з кожним днем ​​розробники впроваджують в неї найрізноманітніші нововведення, а разом з тим вставляють палиці в колеса старіших, тим самим знижуючи їх привабливість в очах користувачів будь-яких комп’ютерів, ноутбуків, моноблоків, планшетів та інших гаджетів . На цей раз під роздачу потрапила Windows 7, хоча зачепило також і Windows XP.

Так, вже починаючи з 22 січня 2020 року підтримка Windows 7 і Windows XP повністю припиниться, в зв’язку з чим використовувати дані операційні системи в повній мірі більш не вийде. Вони не тільки втратять сумісність з усіма новітніми комплектуючими, але ще і виявляться повністю позбавлені захисту перед шкідливим програмним забезпеченням. Більш того, якщо раптом в цих ОС виявляться виявлені якісь недоліки або баги, виправляти їх Microsoft вже навмисно не буде, пропонуючи всім користувачам перейти на Windows 10. З припиненням будь-якої підтримки старих ОС відбудеться якийсь кінець епохи, при якому звична всім платформа просто помре, в зв’язку з чим використовувати її в подальшому виявиться неможливо.

Звичайно, вона як і раніше буде працювати, але користуватися комп’ютером на базі такої виявиться в повній мірі небезпечно, так як в будь-який момент в його роботі можуть виникнути неполадки, і вирішити такі самостійно без участі Microsoft вже зовсім ніяк не вийде. При цьому зараз американська корпорація не пропонує ніяких пільг для тих, хто хоче оновитися з Windows 7 на Windows 10, а ліцензія для останньої, на секундочку, варто цілих $ 200. Здавалося б, за такі гроші операційна система повинна бути просто ідеальною в усіх відношеннях, але нічого подібного на ділі і близько не відбувається, тому що в доступній зараз десятої «винде» маса недоліків, які заважають використовувати будь-які гаджети під її управління і отримувати задоволення від цього процесу.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.