Xiaomi Mi Band 4 масово перестає працювати

Разом зі зростанням популярності спортивних браслетів збільшується і число людей, які їх використовують на постійній щоденній основі. У всьому цьому немає нічого дивного або ж дивного, адже для багатьох смарт-трекери – це щось нове в світі технологій, а не звичні всім смартфони, планшети і ноутбуки. Одним з найбільш просунутих на ринку наручних гаджетів, і можливо навіть кращим за співвідношенням ціни і якості, є Xiaomi Mi Band 4, який продається за 169 юанів, що дозволяє купити його менш як 700 гривень в Китаї, а цінники в Україні лише трохи вище . За рахунок низької вартості і вкрай широкого набору функціональних можливостей даний гаджет набирає все більшої популярності серед покупців, однак у багатьох з таких виникли проблеми.

Як стало відомо, Xiaomi Mi Band 4 масово перестає працювати у багатьох власників смартфонів Xiaomi, які були оновлені до прошивки MIUI 11. Справа в тому, що наручний гаджет втрачає частину функціональних можливостей, причому досить корисним і потрібних, в зв’язку з чим багато хто вважає, що трекер просто зламався, так як вийшов з ладу. За даними китайського ресурсу MyDrivers, з проблемою зіткнулися багато користувачів даного наручного гаджета. Проблема виявилася настільки значущою, що розібратися в ній вирішили співробітники Xiaomi, адже навряд чи компанія хоче, щоб користувачі писали негативні відгуки про її гаджетах. Неполадки виникли з роботою вібромодуля в трекері, а також з повідомленням.

Справа в тому, що вібрація просто перестає працювати завжди або в ряді випадків, а ще перестають приходити повідомлення від WhatsApp, WeChat і інших додатків на Xiaomi Mi Band 4, якщо смартфон, до якого він підключений, працює на базі прошивки MIUI 11. Як виявилося , неполадки виникають через що залишився старого кешу, який потрібно видалити. За словами китайської корпорації, щоб полагодити наручний гаджет і відновити його повну працездатність слід зайти в налаштування телефону, після чого в розділі «Повідомлення» знайти додаток під назвою Mi Sports App. Цьому ПО потрібно видати всі запитувані дозволу, щоб мобільний пристрій отримало право відправляти на нього повідомлення та іншу інформацію.

Точно такі ж маніпуляції слід виконати з додатком під назвою Xiaomi Sports, тобто і йому потрібно видати аналогічні дозволи. Після цього всі зміни повинні набути чинності, але якщо цього не сталося, то слід перезавантажити мобільний пристрій. За словами китайської корпорації Xiaomi, такі дії абсолютно завжди допомагають повною мірою вирішити проблеми, яка виникає після установки прошивки MIUI 11, нехай і стикаються з нею далеко не всі користувачі. У найближчому майбутньому компанія збирається випускати оновлену версію операційної системи для своїх смартфонів, яка дозволить уникнути такої проблеми. Ймовірно, користувачам почне показуватися повідомлення з інформацією про те, що потрібно зробити для того, щоб наручний гаджет почав працювати в повній мірі.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.