Razer представила нові ігрові миші Basilisk з технологією HyperSpeed

Компанія Razer представила дві нові ігрові миші – Basilisk Ultimate і Basilisk X HyperSpeed. Обидва пристрої отримали фірмову технологію бренду HyperSpeed ​​для бездротового зв’язку з ПК.

Миша Basilisk Ultimate оснащується оптичним сенсором Razer Focus + з роздільною здатністю до 20 тисяч DPI. Вона здатна зберігати до п’яти ігрових профілів у вбудованій пам’яті та гарантує до 100 годин роботи на одному заряді.

Basilisk Ultimate також має 11 програмованих кнопок. Багатобарвне підсвічування Razer Chroma RGB оснащене 14 налаштованими зонами. Опір коліщатка можна регулювати за допомогою додаткової кнопки в нижній частині миші.

Друга новинка – Basilisk X HyperSpeed ​​- пропонує оптичний датчик Razer 5G із роздільною здатністю до 16 тисяч DPI. По суті, це спрощена версія Basilisk Ultimate, але вона має деякі переваги: ​​миша використовує акумуляторні батареї, що дозволяє досягти 258 годин роботи, а також кнопку для перемикання між режимами Bluetooth і Wi-Fi.

За словами виробника, бездротова технологія HyperSpeed ​​в серії Basilisk стала на 25% швидшою. Для її підключення обидві миші використовують невеликий приймач з інтерфейсом USB, який працює в діапазоні 2,4 ГГц.

Модель Basilisk Ultimate отримала цінник в 150 доларів, а Basilisk X HyperSpeed ​​- 60 доларів. Придбати периферію можна на офіційному сайті Razer.

Facebook Comments
Yulia Dimitrova:
Leave a Comment

This website uses cookies.