Xiaomi випустила приголомшливі телевізори Mi TV 5 і Mi TV 5 Pro

Компанія Xiaomi намагається активно розвиватися не тільки на ринку смартфонів, але і на багатьох інших, випускаючи якомога якіснішу електроніку по якомога нижчими цінами. Сьогодні, 6 листопада 2019 року, даний виробник все це в черговий раз довів, а треба було йому для цього представити громадськості свої нові телевізори п’ятого покоління, оснащені які за останнім словом техніки і технології. Відбувся офіційний анонс таких новинок, як Mi TV 5 і Mi TV 5 Pro. Вони володіють передовим технічним оснащенням, що робить їх вкрай привабливими в усіх відношеннях. Відрізняються вони один від одного багатьма особливостями, в тому числі технічним оснащенням. На цих ТВ, за словами виробника, можна легко і просто дивитися фільми, грати в ігри, використовувати веб-браузер і навіть використовувати різні додаткові додатки.

Телевізор Xiaomi Mi TV 5 оснащений звичайною IPS-матрицею з роздільною здатністю 4K UHD (3840 на 2160 пікселів), тоді як в моделі з приставкою Pro використовується матриця QLED, тобто така, яка володіє квантовими точками. Встановлений в телевізори процесор Amlogic T972, виготовлений по 12-нм техпроцесу, здатний запускати фільми, серіали і відео з роздільною здатністю високої чіткості 8K, і він на цілих 63% могутніше чіпа, який використовується в Mi TV 4. У звичайній моделі використовується зв’язка з 3 ГБ оперативної і 32 ГБ постійної пам’яті, тоді як в просунутій така з 4 ГБ і 64 ГБ відповідно. Користувачі можуть розраховувати на оболонку PatchWall на базі Android TV, а також підтримку технологій об’ємного звучання Dolby Audio і DTS HD Sound.

Товщина корпусу нових телевізорів Xiaomi становить всього 5,9 мм, завдяки чому вони запросто встановлюються на стіну, і практично зовсім не заважають. Товщина рамки з трьох сторін навколо матриці становить всього-на-всього 1,8 мм, тобто вкрай мало. Купити Xiaomi Mi TV 5 можна з 55-дюймовою, 65-дюймової і 75-дюймової версії, а обійдуться такі всім бажаючим в $ 425, $ 570 і $ 1140 відповідно. Якщо купувати моделі з лінійки Pro, то покупцям пропонують точно такі ж розміри, але вже за вищою ціною. Так, конфігурація з 55-дюймовим дисплеєм обійдеться в $ 537, версія з 65-дюймовим в $ 713, а модель з 75-дюймовим в $ тисячі чотиреста двадцять-п’ять. Старт продажів всіх нових телевізорів трапиться вже на цьому тижні, але поки що тільки в Китаї.

Нові телевізори китайської корпорації приблизно в 2 – 3 рази дешевше аналогів від інших брендів, завдяки чому вони є вкрай привабливими в усіх відношеннях. Перші місяці вони будуть продаватися виключно в Китаї, але вже в першій половині 2020 року, швидше за все, відбудеться анонс і старт продажів Xiaomi Mi TV 5 і Mi TV 5 Pro в інших регіонах, в тому числі в Росії. Міжнародні версії даних телевізорів повинні отримати платформу Android TV в якості основи, а доповнена вона буде графічною оболонкою PatchWall. Нове покоління ТБ від китайської корпорації в усіх відношеннях краще старого, тому його можна сміливо купувати і використовувати собі на втіху.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.