Xiaomi випусти «розумний» годинник Mi Watch, який зможе знищити Apple Watch 5

Як відомо, найбільш просунутими на ринку смарт-годинами зараз вважаються Apple Watch Series 5, проте коштують такі дуже і дуже багато, тому широке коло користувачів просто не може дозволити собі їх покупку. На щастя, тепер у цьому навіть немає необхідності, тому що були офіційно представлені кращі в світі «розумні» годинник за привабливою ціною, а називаються вони Xiaomi Mi Watch. Лічені години назад, 5 листопада 2019 року, таку новинку анонсували в Китаї, а вже зовсім скоро вона надійде в продаж, ставши доступною для покупки всім бажаючим без будь-яких винятків. Пристрій має стильний дизайн, широкими функціональними можливостями і доступним цінником, що робить весь цей гаджет доступним для широкого кола покупців по всьому світу.

Використовувати наручні смарт-годинник Xiaomi Mi Watch можна як в якості самостійного гаджета, так і в парі зі смартфоном. З їх допомогою можна стежити за фізичною активністю, контролювати активність під час сну, використовувати «розумний» будильник, відстежувати цілодобово частоту серцевого ритму (пульс), переглядати повідомлення з телефону, а також виконувати десятки інших дій, які комусь можуть значно спростити життя . Гаджет має модулем Bluetooth 4.2 LE, за допомогою якого він здатний підтримувати зв’язок зі смартфоном на базі Android або iOS, а ще до нього можна підключити навушники, маючи можливість прослуховувати музики без використання мобільного пристрою.

Для зберігання фотографій, відеороликів та музики в пам’яті годин доступно цілих 8 ГБ, тому туди гарантовано поміститься багато самого різного контенту. Пристрій володіє 1,78-дюймовим AMOLED-дисплеєм з роздільною щільністю пікселів 326ppi, прямо як у Apple Watch Series 5. Апаратної основою Xiaomi Mi Watch виступає процесор Qualcomm Snapdragon Wear 3100, а доповнений 1 ГБ оперативної пам’яті. У звичайній версії годин акумулятор на 570 мАг, тоді як в преміальної на 590 мАг. Просунута конфігурація відрізняється від звичайної сапфіровим склом, керамічної задньою кришкою, а також каркасом і ремінцем з використанням сучасної нержавіючої сталі. Обійдеться така конфігурація приблизно на 40% дорожче за звичайну. В якості ОС використовується Wear OS з фірмовою оболонкою MIUI for Watch.

У звичайній версії годин за захист дисплей відповідає загартоване скло Corning Gorilla Glass 3, а корпус виготовлений з алюмінію. Ремінець виконаний з фторкаучука, який є гіпоалергенним. За керування годинами відповідає сенсорний дисплей, а також кнопка управління живленням і спеціальне коліщатко, за допомогою якого можна виконувати найрізноманітніші дії. Офіційні продажі цих наручних годинників почнуться в Китаї вже 8 листопада 2019 року, а обійдеться базова модель Xiaomi Mi Watch всього-на-всього в 1299 юанів (185 доларів), тоді як за просунуту конфігурацію просять тисяча дев’ятсот дев’яносто дев’ять юанів (285 доларів). На вибір покупців пропонують чорну і сріблясту забарвлення, у всіх з яких новинка виглядає дуже привабливо.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.