Xiaomi Mi Watch: з Wear OS від Google і eSIM

Крім Mi CC9 Pro і Mi TV 5, компанія Xiaomi представила перший розумний годинник під власним брендом. Раніше компанія пропонувала пристрої Amazfit.

Розумний годинник використовує AMOLED-дисплей діагоналлю 1,78 дюймів, щільність пікселів становить 326 ppi. Задня частина виконана з кераміки, екран прикритий сапфіровим склом. Рамка зроблена з алюмінієвого сплаву, на ній розташовується коліщатко для управління інтерфейсом.

Знімні ремінці з каучуку не викликають алергію. Є кілька варіантів кольору, включаючи білий, синій, сріблястий і чорний.

Усередині встановлений чіпсет Snapdragon Wear 3100 з підтримкою 4G-зв’язку. Для цього в годиннику передбачена eSIM. Також, заявлені Wi-Fi 802.11n, GPS, Bluetooth 4.2 і NFC для безконтактної оплати. Ємність акумулятора становить 570 мАг – більше, ніж у аналогів від Huawei, Samsung і Apple.

Mi Watch працюють на програмній платформі Wear OS від Google, але з власною оболонкою MIUI for Watch. Вона запропонує власні циферблати, спосіб управління та інтеграцію помічника XiaoAI. Годинники підтримують моніторинг частоти серцевих скорочень, рівень насичення крові киснем, моніторинг сну і витрат енергії.

Преміум-версія Mi Watch оснащена сталевою рамкою і ремінцем з нержавіючої сталі. Вона надійде в продаж в грудні, тоді як звичайна модель – 11 листопада (для Китаю)

Офіційні ціни Xiaomi Mi Watch:

  • Xiaomi Mi Watch — 1299 юанів (~ 185 доларів)
  • Xiaomi Mi Watch Premium Edition — 1999 юанів (~ 285 доларів).

Facebook Comments
Yulia Dimitrova:
Leave a Comment

This website uses cookies.