DxOMark оцінила камеру Xiaomi Mi CC9 Pro на одному рівні з Huawei Mate 30 Pro

Фахівці лабораторії DxOMark опублікували результати своїх експериментів фото і відеоможливостей смартфона Xiaomi Mi CC9 Pro. Пристрій розташувався в рейтингу на другому місці із загальним результатом в 121 бал – у Huawei Mate 30 Pro, що знаходиться на першому місці, такий же результат.

Новинка пропонує установку «пентакамери». Основна камера використовує 108-мегапіксельний сенсор. Він супроводжується 20-мегапіксельним надшироким сенсором і двома телеоб’єктивами. Також, є спеціальна макрокамера, яка не брала участі в тестуванні.

За фотоможливості смартфону присудили 130 очок. Mi CC9 Pro дуже добре працює в умовах низької освітленості, кольору камер послідовна в будь-яких умовах і є однією з кращих в цій категорії, а автофокус як швидкий, так і дуже точний.

Однак, у блоці камер є деякі недоліки – наприклад, рівні шуму під час зйомки портретів часто не відповідають рівням самого об’єкта, відблиски під час ширококутної зйомки іноді підрізають і з’являються артефакти. Останній недолік пов’язують із використанням камери з надвисоким розширенням.

Зйомка відео в Mi CC9 Pro Premium Edition набрала найбільший результат за історію тестів DxOMark – 102 бали. Відеозапис демонструє яскраві кольори, а також швидке і точне автофокусування у всіх перевірених умовах.

Разом з «пентокамерою» Xiaomi Mi CC9 Pro також отримав 6,47-дюймовий дисплей із роздільною здатністю Full HD +, процесор Snapdragon 730G від Qualcomm, акумулятор ємністю 5260 мАг зі швидкою зарядкою потужністю 30 Вт і операційну систему Android 9 Pie з оболонкою MIUI 11. Ціни на смартфон починаються від 2799 юанів (398 доларів).

Facebook Comments
Yulia Dimitrova:
Leave a Comment

This website uses cookies.