Поштовий клієнт Outlook для Mac отримав глобальний редизайн

Microsoft змінила дизайн програми Outlook для Mac. Починаючи з цього тижня, бета-тестери поштового клієнта зможуть отримати доступ до нового інтерфейсу, який супроводжується значними поліпшеннями продуктивності.

Компанія також впроваджує в додаток свою технологію синхронізації, яка використовується в Outlook для iOS і Android. Це означає, що Office 365, Outlook.com і навіть облікові записи Google будуть синхронізуватися швидше завдяки хмарним сервісам Microsoft.

Крім цього, в Outlook для Mac стали доступні функції, які раніше були ексклюзивними для веб-версії або на мобільних пристроях: поліпшений перегляд електронних листів, можливість ігнорувати певні повідомлення, а також складні панелі, що дозволяють вибрати зовнішній вигляд головного екрана та відповідним чином налаштувати панель інструментів.

Microsoft також перемістила панель пошуку у верхню частину і включила глобальний пошук. Це має означати, що результати пошуку будуть швидшими та актуальними – є навіть нові фільтри, що дозволяють повністю налаштувати пошук.

Стабільна версія оновленого Outlook для Mac стане доступна в найближчі місяці.

Facebook Comments
Yulia Dimitrova:
Leave a Comment

This website uses cookies.