Adobe почали тестування сервісу Photoshop Camera

Adobe почала закрите тестування мобільного додатка Photoshop Camera, який доступний для обраної групи користувачів. Камера використовує штучний інтелект Adobe Sensei, який розпізнає об’єкт на фотографіях і автоматично пропонує фільтри.

Усі функції програми можна використовувати під час зйомки в режимі реального часу або застосовувати до вже створених фотографій. Фільтри в Photoshop Camera куруються художниками, а користувачі, які беруть участь в обмеженому попередньому перегляді, зможуть також створювати власні варіанти.

Подібно до того, як Facebook або Instagram мають власне програмне забезпечення Spark AR для створення фільтрів, власники Photoshop Camera також можуть створювати їх за допомогою Photoshop. Однак, процес створення буде набагато простішим, оскільки, фільтри являють собою багатошарові файли формату PSD, які також можна застосовувати безпосередньо в додатку.

Одна з головних функцій програми – автоматичне виділення об’єктів на фото. Як тільки штучний інтелект визначив, наприклад, гірський хребет на знімку, навколо нього можна застосувати не тільки фільтри, але і такі настройки, як ефект боке.

За словами Adobe, Photoshop Camera враховує конфіденційність користувачів і зберігає всі дані – створені фотографії та моделі на основі ШІ – виключно локально на пристрої.

Користувачі, які хочуть першими випробувати додаток і створити свої фільтри, можуть підписатися на попередній доступ через офіційний сайт компанії. Adobe планує офіційний запуск програми на початку 2020 року.

Facebook Comments
Yulia Dimitrova:
Leave a Comment

This website uses cookies.