Samsung Galaxy S10 впав в ціні до рекордного мінімума

Чим більше розкрученим є який-небудь смартфон, тим ширше коло людей захоче ним користуватися на постійній основі. З цим нічого вдіяти, на жаль, не можна, тому що рік за роком люди вірять заявам хитрих маркетологів, а такі, в свою чергу, знову і знову привертають увагу широкого кола покупців, створюючи у таких бажання купити нову модель. У березні нинішнього року був офіційно представлений флагман Samsung Galaxy S10, оснащений за останнім словом техніки. Він отримав передове «залізо», стильний зовнішній вигляд, встановлено останню версію на момент свого виходу, а разом з тим і величезний цінник, тому що його базову версію в Україні оцінили в величезну суму грошей.

Так, за цей апарат попросили у покупців аж 31 200 гривень, тобто вкрай багато коштів. Деякі виявилися готові віддати так багато, а багато хто вирішив не віддавати таку суму грошей, дочекавшись більш вдалого моменту для покупки, і ось такий нарешті настав. Видання tehnofan.com.ua провело дослідження цін на електроніку в Україні на основі даних онлайн магазинів і прийшло до висновку, що мобільний пристрій стало набагато доступнішим для широкого кола бажаючих, тому що воно впало в ціні більш ніж на 14 000 гривень . Тепер купити його можна за 16 799 гривень, за скільки його реалізують багато магазинів, причому у таких тисячі позитивних відгуків.

Покупцям на вибір пропонують чорну, білу, червону, зелену і білу забарвлення, у всіх з яких Samsung Galaxy S10 виглядає вкрай стильно і привабливо в усіх відношеннях, тому можна сміливо вибирати будь-який колір. За привабливу за сучасними мірками суму грошей покупець отримує 6,1-дюймовий AMOLED-дисплей з роздільною здатністю 3040 на 1440 пікселів (QHD +), восьміядерний процесор Exynos 9820 з тактовою частотою 2,73 ГГц, графіку Mali-G76 MP12, потрійну основну (12 Мп + 12 Мп + 16 Мп) і 10 Мп фронтальну камери, роз’єми USB Type-C і 3,5 мм для навушників, модулі зв’язку Wi-Fi 802.11ax, Bluetooth 5.0 LE і NFC, а також акумуляторну батареєю ємністю 3400 мАг.

Телефон підтримує технологію швидкої зарядки потужністю 15 Вт, а ще його можна заряджати бездротовим шляхом по Qi. В іншому, мобільний пристрій має 8 ГБ оперативної і 128 ГБ постійної пам’яті, слотом для установки карт пам’яті microSD об’ємом до 2 ТБ включно, а також корпусом з надміцного скла Corning Gorilla Glass 6, який може похвалитися розмірами 149.9 x 70.4 x 7.8 мм. Важить весь телефон всього-на-всього 157 грамів, а вже незабаром його оновлять до операційної системи Android 10. У число особливостей цієї моделі можна записати захист від води і пилу за стандартом IP68 і ультразвуковий сканер відбитків пальців, який вбудований прямо в дисплей.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.