Qualcomm запровадить технологію nuSIM від Deutsche Telekom в фірмовий LTE-модем

Розробник мобільних чіпсетів і модемів – Qualcomm заявив про впровадження технології nuSIM, розробленою німецькою фірмою Deutsche Telekom, у фірмовий LTE-модем Qualcomm 9205.

Технологія створена з нахилом на використання в області інтернету речей (IoT), особливо, у великих і високотехнологічних корпораціях. Вона дозволить по-новому встановлювати у гаджети інтегровані SIM-карти – вони будуть вбудовані безпосередньо в мікросхему LTE-модему.

Це дозволить додатково заощадити простір у корпусі для інших компонентів. Покупці апаратів з nuSIM отримають підтримку стільникового зв’язку «з коробки». Також, nuSIM має менший набір функцій, ніж eSIM: багато хто був навмисно скасований за непотрібністю в індустріальній сфері.

Для роботи nunSIM використовується технологія Qualcomm Trusted Execution Environment, заснована на середовищі ARM TrustZone, яка дозволяє ізольовано і безпечно обробляти функції, пов’язані з роботою модему з довіреними додатками.

Deutsche Telekom представила nuSIM на виставці Mobile World Congress 2019. Концерн вважає розробку особливо важливою у зв’язку з активним розвитком промислового інтернету речей і четвертою хвилею цифрової індустріалізації.

Facebook Comments
Yulia Dimitrova:
Leave a Comment

This website uses cookies.