Huawei розпочинає продажі розумного годинника Watch GT 2 в Україні

Київ, 31 жовтня 2019 р. — Компанія Huawei оголошує про початок продажів розумного годинника наступного покоління Huawei Watch GT 2 (46 мм) в Україні. Особлива відмінність нового смарт-годинника — збільшений термін роботи без підзарядки, що сягає до двох тижнів активного користування. Huawei Watch GT 2 з’явиться в українському ритейлі з 1 листопада. 

 

Революційний чипсет для носимих пристроїв Kirin A1 та алгоритми енергозбереження забезпечують високу продуктивність та неймовірно низьке енергоспоживання. Huawei Watch GT 2 може працювати до двох тижнів при нормальному використанні та 30 годин у режимі Sport. 

Мінімалістичний дизайн смарт-годинника Huawei Watch GT 2 поєднує елементи класики та сучасний стиль. 1,39-дюймовий безрамковий сенсорний екран AMOLED HD є надчутливим до дотиків та забезпечує неперевершене візуальне сприйняття зображення. 

 

Спортивний режим Huawei Watch GT 2 підтримує 15 різних видів фізичних активностей. Смарт-годинник також збирає дані про фізичні навантаження і надає професійні рекомендації для оптимізації процесу тренувань. 

Huawei Watch GT 2 оснащений технологіями, які дозволяють ефективніше відстежувати стан здоров’я. Серед основних функцій — вимірювання серцевого ритму Huawei TruSeen™ 3.5, відстеження якості сну Huawei TruSleep™ 2.0 та моніторинг рівня стресу Huawei TruRelax™, що допомагає позбутися стресу і записує зміни варіабельності ритму серця (ВРС). 

 

Смарт-годинник також підтримує функцію виклику за допомогою Bluetooth, завдяки чому користувачі можуть здійснювати та приймати дзвінки навіть під час занять спортом. Збільшений обсяг пам’яті та функція управління музикою дозволяють зберігати та прослуховувати до 500 музичних треків у форматі mp3. Huawei Watch GT 2 також повідомляє про отримання SMS, електронних листів та сповіщень із соціальних мереж.

Продажі новинки стартують 1 листопада у фірмових магазинах Huawei на вул. Хрещатик, 46, у ТРЦ «Фабрика» в Херсоні, а також у всіх роздрібних мережах України. Рекомендована вартість Huawei Watch GT 2 — 6 999 грн.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.