Бездротові навушники AirPods Pro не підлягають ремонту

Фахівці з демонтажу iFixit розібрали бездротові навушники Apple AirPods Pro і розповіли про ремонтопридатність аксесуара. Як і попередні моделі AirPods, нова гарнітура не підлягає ремонту.

За словами експертів, силіконові вушні вкладиші зі спеціальним кріпленням і відсутність запасних частин робить ремонт AirPods Pro недоцільним і неекономічним. Це може означати, що зламані навушники необхідно або утилізувати, або замінити їх за програмою AppleCare +.

Демонтаж також виявив деякі цікаві особливості AirPods Pro. Наприклад, нова гарнітура на третину важча класичних AirPods через нові компоненти, необхідні для активного шумопоглинання.

Крім цього, в навушниках були знайдені «таблетки» – батареї годинного типу. Такі ж використовуються в Samsung Galaxy Buds, тільки з тією різницею, що в AirPods Pro їх не можна замінити, оскільки, вони припаяні до кабеля.

Порт Lightning у футлярі для навушників є модульним і може бути замінений. iFixit вважає, що Apple теоретично змогла б замінити і вушну частину навушників – антени, мікрофони та інші датчики -, проте, компанія вирішила не робити цього з якоїсь причини.

У підсумку оцінка ремонтопридатності AirPods Pro – 0 з 10. Фахівці вважають, що розібрати навушники буде важко не тільки звичайному користувачеві, але і фахівцям.

Apple представила нове покоління AirPods 28 жовтня. Аксесуар отримав систему активного шумопоглинання і поставляється з трьома розмірами силіконових насадок.

Facebook Comments
Yulia Dimitrova:
Leave a Comment

This website uses cookies.