Розумні годинники Moto 360 повертаються

Motorola випустила в 2015 році свої розумні годинники Moto 360 – одні з перших з Android Wear і круглим екраном. Стало відомо, що пристрій знову вийде на ринок, але вже з оновленим дизайном.

Нові розумні годинники Moto 360 будуть явно відповідати стилю свого попередника. Вони мають круглий циферблат, корпус із нержавіючої сталі, обертаючийся безель і функціональну кнопку на бічній стороні.

1,2-дюймовий AMOLED-дисплей з опцією Always On має розширення 390 × 390 пікселів. Цього разу гаджет оснащений процесором Snapdragon Wear 3100, підтримкою NFC, 8 ГБ ПЗУ, 1 ГБ оперативної пам’яті та швидкою зарядкою, завдяки якій годинник заряджаються до 100% всього за одну годину.

Будуть доступні три кольори – чорний, сріблястий і «рожеве золото». Крім того, користувачі зможуть при покупці вибирати між різними варіантами силіконових і шкіряних ремінців.

Поверненням розумних годинників займаються не Motorola – замість цього виробником виступила eBuyNow. Брендинг, рекламні матеріали і сам продукт, однак, містять логотип Motorola, тому ситуація не зовсім зрозуміла. Мабуть, обидві компанії мають якісь домовленості, які дозволяють eBuyNow займатися поставками гаджета під брендом Moto.

Оновлений Moto 360 надійде в продаж 12 грудня в США, Канаді та Великобританії. Аксесуар вже доступний для попереднього замовлення на офіційному сайті Motorola за ціною 350 доларів.

Facebook Comments
Yulia Dimitrova:
Leave a Comment

This website uses cookies.