Apple знову збільшила виробництво iPhone 11

Компанія Apple у черговий раз збільшує замовлення на компоненти для iPhone 11, через високий попит на цю модель, але, при цьому, скорочує виробництво iPhone 11 Pro Max. Про це повідомляє видання DigiTimes, посилаючись на джерела з тайванського ланцюжка поставок.

Джерела запевняють, що Apple збільшила замовлення на компоненти для iPhone 11 на 15% і скоротила виробництво iPhone 11 Pro Max приблизно на 5%. Ці дані підтверджують попередні звіти про те, що iPhone 11 користується більшим попитом, ніж iPhone 11 Pro Max. Також, на початку жовтня Apple звернулася до постачальників із проханням збільшити виробництво iPhone 11 та iPhone 11 Pro на 10%.

Видання DigiTimes передбачає, що високий попит на iPhone 11 може вплинути на плани Apple відносно смартфонів 2020 року. Імовірно, компанія вважатиме за краще залишити в одній з майбутніх моделей ЖК-дисплей, замість переходу на OLED.

Раніше аналітик TFI Securities Мін-Чі Куо заявив, що всі три смартфона Apple в 2020 році отримають OLED-дисплеї з діагоналями 5,4, 6,1 і 6,7 дюйма.

Facebook Comments
Yulia Dimitrova:
Leave a Comment

This website uses cookies.