Samsung затвердила дизайн Galaxy S11

Компанія Samsung затвердила остаточний дизайн смартфонів серії Galaxy S11 і готується до початку виробництва. Про це повідомив блогер Ice Universe в твіттері.

Після кількох місяців досліджень і розробок Samsung вибрала дизайн і технічні характеристики пристроїв Galaxy S11.

З чуток, усі нові флагмани Samsung отримають AMOLED-дисплеї Infinity-O з більш тонкими рамками і меншими отворами для фронтальних камер. Модель Galaxy S11 + буде оснащена трьома камерами: звичайної, надширококутної і датчиком ToF (Time-of-Flight).

Розширення фронтальних і основних камер виросте з 12 Мпікс до 16 Мпікс. Крім того, смартфони отримають телефотооб’єктів із 5-кратним оптичним зумом.

Усі флагмани Samsung 2020 року, призначені для американського ринку, будуть оснащені чіпсетами Qualcomm Snapdragon 865, в той час як на всіх інших ринках будуть продаватися версії з процесором Exynos 990. Обсяг оперативної пам’яті в залежності від модифікації становитиме від 8 ГБ до 12 ГБ.

Смартфони серії Galaxy S11 будуть працювати під управлінням Android 10 з передвстановленою оболонкою One UI 2.1. Імовірно, в комплект поставки увійде швидка зарядка на 45 Вт.

Очікується, що Samsung представить нову серію флагманських смартфонів на виставці MWC в лютому 2020 року.

Facebook Comments
Yulia Dimitrova:
Leave a Comment

This website uses cookies.