Apple випустила iOS 13.2 з Deep Fusion і новими емодзі

Apple офіційно почала поширення iOS 13.2 та iPadOS 13.2 через майже місяць тестування.

Головне нововведення – функція обробки фотографій Deep Fusion для смартфонів iPhone 11, iPhone 11 Pro та iPhone 11 Pro Max. Нова технологія покращує створені на камеру смартфона зображення у фоні.

У iOS 13.2 з’явилося більше 70 нових варіантів емодзі, а також нові настройки конфіденційності Siri, які дозволяють відмовитися від передачі даних про взаємодію з помічником для аналізу в Apple, а також видалити історію спілкування із Siri.

Нова версія операційної системи реалізує функціональність AirPods Pro, в тому числі, режиму активного шумопоглинання і «Відкритого режиму». А Siri тепер зможе оголошувати вхідні повідомлення вголос через нові та попередні версії бездротових навушників від Apple.

У додатку «Дім» з’явилася функція HomeKit Secure Video для приватного зберігання зашифрованого відео з камер спостереження. Роутери з підтримкою HomeKit дозволяють контролювати зв’язок гаджетів HomeKit через інтернет або з дому.

Оновлення iOS та iPadOS включає ряд виправлень помилок та інші покращення. Крім того, Apple також оновила tvOS до версії 13.2.

Facebook Comments
Yulia Dimitrova:
Leave a Comment

This website uses cookies.