Nvidia представила Shield TV Pro і Shield TV

Nvidia офіційно представила медіаплеєри Nvidia Shield TV і Shield TV Pro. Тижнем раніше пристрої з’явилися в каталогах онлайн-магазинів.

Обидва нових продукти оснащені чіпсетом Nvidia Tegra X1 +, який побудований за 16-нм техпроцесом із вісьмома ядрами Cortex-A57 і Cortex-A53. Графічна підсистема складається з 256 ядер. Платформа «на 25% швидша», ніж оригінальний Tegra X1.

Основні нововведення – в програмному забезпеченні. Тепер підтримуються Dolby Vision, Dolby 5.1 Atmos і HDR10, а алгоритми штучного інтелекту, щоб змінити масштаб контент до розширення 4К.

Версія Pro відрізняється 3 ГБ оперативної і 16 ГБ постійної пам’яті замість 2 + 8 ГБ у стандартній, а також наявністю другого порту USB 3.0. Обидві моделі комплектуються новим пультом з кнопками живлення, регулювання гучності, управління відтворенням і голосового пошуку. Є і настроювана кнопка з окремою клавішою для виклику Netflix. Нещодавно Nvidia серйозно оновила додатки для управління плеєром зі смартфонів.

Нові Shield TV поставляються з останньою версією Android TV, яка має індекс 9 (Pie), незважаючи на реліз Android 10 на мобільні пристрої.

У США Nvidia Sheild TV обійдеться в 149,99 доларів, Pro-версія – в 199,99 доларів.

Facebook Comments
Yulia Dimitrova:
Leave a Comment

This website uses cookies.