Дата виходу і ціна складного смартфона Huawei Mate X

Huawei провела в Китаї захід, де розповіла про дату виходу свого першого складного смартфона Mate X, який був представлений в лютому в рамках виставки MWC 2019. Про це повідомляє інтернет-портал Sina.

Mate X являє собою смартфон з процесором Kirin 980 і модемом Barong 5000, що підтримує мережі 5G. Пристрій оснащений акумулятором ємністю 4500 мАг, який, як повідомляється, може бути заряджений до 85% за півгодини при швидкій зарядці 55 Вт.

У розгорнутому стані екран гаджета має діагональ 8 дюймів, а коли він закритий – це смартфон з 6,6-дюймовим екраном спереду і 6,38-дюймовим екраном ззаду.

На відміну від Samsung Galaxy Fold, який відкривається як книга, екран Mate X обертається навколо зовнішньої сторони. Раніше Huawei повідомляла, що інженери компанії поліпшили механізм згину, замінивши вуглецеве волокно.

Поставки в Китаї почнуться з 15 листопада за 16 999 юанів (~ 2400 доларів) з 8 ГБ оперативної пам’яті та 512 ГБ ПЗУ. Виробник також розповів виданню The Verge, що глобальний запуск пристрою знаходиться ще на розгляді.

Facebook Comments
Yulia Dimitrova:
Leave a Comment

This website uses cookies.