Перші британські покупці отримали Google Pixel 4 в «коробці з пластівцями»

Сьогодні перші покупці, які попередньо замовили новий флагман Google Pixel 4 в офіційному онлайн-магазині Google Store, почали отримувати посилки зі смартфонами. Але для жителів Великобританії компанія вирішила влаштувати окремий сюрприз.

Деяким клієнтам пристрої приїхали не в стандартній класичній картонній коробці, а в упаковці, виконаній в стилі пачки з пластівцями. Усього було розіслано 2000 таких примірників. На зовнішній стороні коробки зображена тарілка з молоком і сухим сніданком. Там же розмістили назву смартфона і згадка про безлімітне сховище в «Google Фото» для зображень у високій, але не вихідній якості.

Усередині можна виявити невеликий пакетик з різнокольоровими їстівними пластівцями і зефіром, на якому красується логотип корпорації. Туди ж помістили і спеціальну записку з подякою і нагадуванням, що попередньо замовити мають право на безкоштовний HP Chromebook 14 в якості бонусу.

Нагадаємо, що Google Pixel 4 і Pixel 4 XL були презентовані 15 жовтня в рамках заходу Made by Google. Апарат на фотоможливості вже встигли протестувати фахівці лабораторії DxOMark. Нещодавно також стало відомо, що пристрої отримали підтримку сторонніх бездротових зарядок потужністю до 11 Вт.

Facebook Comments
Yulia Dimitrova:
Leave a Comment

This website uses cookies.