Відеоблогер протестував флагман OnePlus 7T на міцність

Популярний відеоблогер JerryRigEverything (Зак Нельсон) опублікував на своєму YouTube-каналі ролик, в якому перевірив на міцність представлений в цьому місяці флагман OnePlus 7T.

Результати тесту показали, що матове скло задньої частини пристрою починає тріскатися, якщо почати згинати смартфон. На думку Зака, проблема полягає в опуклому круглому модулі, де розташована основна камера.

Незважаючи на це, автор відео похвалив задню кришку, так як вона не піддалася подряпинам навіть після зіткнення з вістрям ножа. Переднє скло Gorilla Glass 6 у свою чергу не витримало перевірки: дисплей дряпається предметами з твердістю від 6 за шкалою Мооса.

У ролику Нельсон зробив висновок, що відсутність задньої скляної панелі для камери, як і самого її опуклого дизайну, роблять OnePlus 7T не найбільш міцним смартфоном на ринку.

Нагадаємо, що смартфон отримав 6,55-дюймовий AMOLED-дисплей з роздільною здатністю 2400 × 1080 пікселів, 8-ядерний чіпсет Snapdragon 855 Plus, акумулятор ємністю 3800 маг і Android 10 з оболонкою OxygenOS. У Європі ціни на смартфон починаються від 549 фунтів.

Facebook Comments
Yulia Dimitrova:
Leave a Comment

This website uses cookies.