Опубліковані «живі» фото та відео PlayStation 5

Як відомо, вже в наступному 2020 році японська корпорація Sony офіційно представить громадськості ігрову приставку Sony PlayStation 5, оснащену за останнім словом техніки. Така виявиться здатна запускати гри в дозволі 4K UHD при частоті на рівні 60 кадрів в секунду, а також здійснювати масу інших дій, в тому числі підключатися до серверів виробника для запуску ігор на хмарних потужностях. Сьогодні, 20 жовтня 2019 року, в мережу злили фотографії прототипу даної консолі, який, як очікується, до моменту релізу PS5 буде лише трохи змінений за частиною зовнішнього вигляду, тому з великою часткою ймовірності дана приставка вийде на ринок саме в такому вигляді.

Зовнішній вигляд ігрової приставки Sony PlayStation 5, як відзначають користувачі, більше схожий на такий для консолі 1980-х років, тому що він є просто огидним. Відзначається, що консоль виглядає неймовірно «убого» і «некрасиво», причому мова йде не тільки про форму корпусу, але ще і про поєднання кольорів. Так, зокрема, такий виконаний з сірого матового і чорного пластику, які спільно роблять все пристрій не дуже привабливим, м’яко кажучи. На лицьовій частині консолі розташовані кнопки для управління консоллю, а також кілька портів для підключення до неї різних ігрових маніпуляторів, жорстких дисків або чогось подібного. Стверджується, що саме так виглядає PS5 в стані інженерного зразка, наданого ігровим студіям.

 

На знімку, опублікованому в мережі, зафарбований серійний номер ігрової консолі, щоб по ньому компанія Sony не могла зрозуміти, хто саме злив в інтернет секретну інформацію, адже з кожної ігрової студією, якій вона надала PlayStation 5, було підписано угоду з нерозголошення інформації до певного моменту. Чому ігрова приставка виглядає саме так – ніхто точно не знає, так як розібрати її ніхто ще не наважився. Втім, у експертів є припущення. Відповідно до такого всередині консолі знаходиться один великий радіатор для всіх комплектуючих, на який подається повітря з лицьової частини консолі, а потім він відразу ж видувається з іншого боку, але вже в гарячому стані.

Втім, очевидно, що заради використання такої системи циркуляції повітря компанія Sony могла б зробити PlayStation 5 і більш привабливою, змінивши її зовнішній вигляд на інший. Сама японська корпорація ніяк не коментує подібні знімки, але зовсім недавно вона заявила про те, що в кінці 2020 року на ринок насправді буде випущена саме PS5, тобто нова консоль отримає таку назву абсолютно точно, але ось як вона буде виглядати напевно ніхто не знає. Не виключено, що бренд з Японії спеціально розіслав всім ігровим студіям «убогу» ігрову приставку, щоб збити журналістів з правильного сліду.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.