Інсайдер розкрив дизайн флагмана OnePlus 8 Pro з квадрокамерою

Авторитетний інсайдер Стів Хеммерстофер (OnLeaks) спільно з сайтом 91mobiles опублікував рендери передбачуваного флагмана OnePlus 8 Pro. Раніше в жовтні з’явилася перша інформація і про стандартну модель майбутньої серії – OnePlus 8.

Джерело вказує, що OnePlus 8 Pro отримає в правому верхньому кутку отвір в екрані для фронтальної камери, вирішення якої не повідомляється. Смартфон також оснастять додатковим ToF-сенсором, що зробить його першим пристроєм бренду з можливістю виміру глибини для зйомки.

На презентації OnePlus 7T в Індії компанія заявила, що всі її майбутні гаджети будуть отримувати підтримку частоти 90 Гц – відповідно, дисплей OnePlus 8 Pro також не пропустить впровадження цієї технології. При цьому розмір екрану, за повідомленням інсайдера, – 6,65 дюймів. Він загнутий з бічних сторін.

Звичні елементи управління і роз’єми розташовані на колишніх місцях, змінилася тільки решітка динаміка. Роз’ємом для зарядки послужить USB Type-C. Габарити смартфона складуть 165,2 × 74,4 × 8,8 мм.

Невідомо, які зміни торкнуться іншы характеристики пристрою. Портал 91mobiles доповнює, що новинку можуть презентувати 23 січня 2020 року з 8 ГБ оперативної і 128 ГБ постійної пам’яті.

Facebook Comments
Yulia Dimitrova:
Leave a Comment

This website uses cookies.