Apple представить нові AirPods Pro в кінці жовтня

Apple може представити наступне покоління бездротових навушників AirPods в кінці жовтня цього року. Про це повідомляє тайванська газета United Daily News.

За словами видання, аксесуар вийде в продаж під назвою AirPods Pro і оснащується функцією активного шумопоглинання. Чутки про те, що навушники Apple отримають дану технологію, з’явилися ще кілька років тому.

Гаджет позиціонується як більш преміальна гарнітура, ніж старі AirPods, тому джерело очікує ціну приблизно в 8000 тайваньських доларів.

Попередні звіти також припускали, що нові AirPods водонепроникні та придатні для використання в тренажерному залі або на відпочинку.

Раніше в жовтні ентузіасти виявили в iOS 13 згадку про прийдешнє покоління AirPods. Імовірно, аксесуар буде також працювати в якості слухових апаратів, як і попередні AirPods.

Захисний кейс для навушників, що з’явився тиждень тому на Amazon, вказує на те, що AirPods Pro НЕ втратить як бездротову, так і провідну зарядки. Чи збережеться і світлодіод, який показує стан заряду і підключення навушників.

Facebook Comments
Yulia Dimitrova:
Leave a Comment

This website uses cookies.