Honor представив бездротові навушники для занять спортом xSport Pro

Бренд Honor представив для китайського ринку бездротові навушники Honor xSport Pro. Як випливає з назви, гарнітура призначена для тих, хто слухає музику під час занять спортом – навушники мають міцний плетений кабель із силіконовими вкладишами, запобігаючи їх ненавмисному випаданню під час тренувань.

Honor xSport Pro відносяться до висячого типу. Як і більшість інших навушників з шийним обідком, новинка також має магнітну спинку, яка може використовуватися для утримання навушників разом.

На правій стороні гарнітури розташовані отвір для мікрофона, регулятор гучності, кнопка відтворення і порт Type-C для зарядки. Ліва сторона вільна від будь-яких портів або отворів: передбачається, що вона вміщує батарею ємністю 120 мАг, яка живить пристрій.

За даними Honor, для повної зарядки xSport Pro потрібно близько 70 хвилин, і вони можуть забезпечити до 12 годин автономної роботи при середній гучності. З’єднання відбувається за допомогою Bluetooth 5.0 з робочим діапазоном в 10 метрів. Бездротові навушники мають стандарт захисту IP55, що робить їх водостійкими.

Аксесуар пропонується у двох варіантах градієнтного кольору, включаючи Enchanting Red з червоно-чорним відтінком і Seagull Ash зі сріблясто-чорним забарвленням. Honor xSport Pro в даний час доступний для попереднього замовлення на VMall за 179 юанів (25 доларів). Продажі почнуться з 22 жовтня.

Facebook Comments
Yulia Dimitrova:
Leave a Comment

This website uses cookies.