Нова ОС від Microsoft зможе знищити Windows 10

Попит на різного роду програмне забезпечення по всьому світу стрімко зростає, а відбувається це з тієї простої причини, що всі більш широке коло людей використовує різні електронні пристрої, які не можуть працювати без такого. Однією з найпопулярніших операційних систем в світі зараз є Windows 10, встановлена ​​яка за чотири роки перебування на ринку була більш ніж на 900 млн комп’ютерів, ноутбуків, планшетів, моноблоків і інших електронних пристроїв, яких в даний час на ринку дуже і дуже багато. Втім, багато користувачів будь-яких гаджетів на базі десятої «вінди» не надто сильно задоволені цією платформою, знаходячи в такий безліч найрізноманітніших недоліків, через які вона не дозволяє в повній мірі отримувати задоволення від використання.

Це наявність безліч різних багів, регулярні проблеми зі стабільністю, неполадки після установки оновлень, слабка система захисту, знижується з часом швидкість роботи, складний і заплутаний інтерфейс, не дуже сучасний і однаковий зовнішній вигляд, а також безліч інших аспектів, через які Windows 10 явно не може претендувати на звання кращої операційної системи року. Втім, вже незабаром все зміниться, тому що американська корпорація Microsoft створює нову ОС для комп’ютерів, планшетів та інших електронних пристроїв, яку всі бажаючі зможуть завантажити і встановити. Як саме вона буде називатися поки що невідомо, проте все зводиться до її кодовому найменуванню Lite OS.

Якщо нова операційна система отримає саме таку назву на споживчому ринку, це буде означати смерть всієї лінійки Windows, історія якої налічує вже більш ніж 27 років. Нова платформа, за даними інсайдерів, стане повноцінною заміною для десятої «вінди», тому що вона зможе запускати як універсальні додатки UWP і PWA, так і стандартні Win32, за рахунок чого все старі програми та ігри зможуть на ній в повній мірі працювати без будь -або неполадок. Однією з головних її особливостей є ядро ​​Windows Core, за рахунок якого вона виявиться максимально стабільною, безпечною і швидкою. Користувачі можуть розраховувати навіть на повноцінну нормальну систему установки оновлень, при якій кожен раз перезавантажувати електронний пристрій не буде потрібно.

Само собою, що і це далеко не все, чим зможе приємно порадувати Lite OS. Їй приписують зовсім новий перероблений інтерфейс, який виявиться в рази краще за становище в Windows 10. Він буде простіше і зрозуміліше, а це абсолютно точно порадує всіх користувачів, адже чим простіше розібратися в операційній системі, тим приємніше їй користуватися на постійній основі. Ніяких «живих» плиток в новій платформі не буде, а це ще один плюс в її скарбничку. Очікується, що нову платформу компанія Microsoft представить вже в найближчі місяці, а вийде її фінальна версія, завантажити і встановити яку зможуть всі бажаючі, в наступному 2020 році. За деякими даними, користувачі ліцензійної десятої «вінди» зможуть зробити її завантаження без будь-якої плати, просто безкоштовно оновивши ліцензію.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.