Redmi 8 офіційно анонсований: характеристики та ціна

Суббренд Redmi, що належить Xiaomi, представив в Індії свій новий бюджетник – Redmi 8. Виробник каже, що пристрій одержав преміальний дизайн і оснащується всіма найважливішими функціями для сучасного смартфона.

Redmi 8 поставляється з подвійною камерою на задній панелі з 12-мегапіксельним основним сенсором і 2-мегапіксельним датчиком глибини для портретної фотографії. Є підтримка Google Lens і обробка знімків за допомогою штучного інтелекту. У каплевидному вирізі розташувалася 8-мегапіксельна фронтальна камера.

Смартфон комплектується 6,22-дюймовий IPS-дисплей з роздільною здатністю HD + і склом Gorilla Glass 5. Redmi 8 працює на тому ж процесорі, що і Redmi 8A – в даному випадку чіпсетом виступає Snapdragon 439 в поєднанні з 4 ГБ оперативної і 64 ГБ вбудованої пам’яті.

Однією з ключових особливостей Redmi 8 є батарея. Смартфон оснащений акумулятором ємністю 5000 мАг з підтримкою швидкої зарядки 18 Вт. Зарядити пристрій можна через кабель USB Type-C.

Інші «фічі»: сканер відбитків пальців, слот для двох SIM-карт, підтримка карт microSD до 512 ГБ, роз’єм для навушників 3,5 мм, Bluetooth 4.2 і захист від води за технологією P2i. У смартфоні також є FM-радіо з вбудованою антеною.

Redmi 8 надійде в продаж 12 жовтня за ціною 7999 рупій (~ 112 доларів) для варіанту 3/32 ГБ, а версія 4/64 ГБ коштує 8999 рупій (~ 127 доларів). Смартфон можна придбати на офіційному сайті Xiaomi в кольорах Ruby Red, Onyx Black і Sapphire Blue.

Facebook Comments
Yulia Dimitrova:
Leave a Comment

This website uses cookies.