Бета-тестування One UI 2.0 на базі Android 10 стартує найближчим часом

Samsung випустить бета-версію фірмової оболонки One UI 2.0 на базі Android 10 найближчим часом.

Дана інформація стала відома після публікації на південнокорейському форумі Samsung офіційного тизера. На ньому видно, що першими випробувати нову версію системи зможуть власники смартфонів Samsung Galaxy S10, S10 + і S10e у жовтні. Крім того, пізніше додасться і підтримка Galaxy S10 5G. Цікаво, що пристроїв лінійки Galaxy Note 10 в списку заявлено не було. Можливо, їх додадуть пізніше.

На старті випробувати бету зможуть тільки жителі Південної Кореї. Через деякий час One UI 2.0 стане доступна американським, а потім і європейським користувачам. Відбудеться це, найімовірніше, в кінці жовтня.

Для того, щоб опинитися в числі перших тестерів, необхідно зареєструвати участь через додаток Samsung Members. Кількість вакантних місць строго обмежена. Після успішної реєстрації, оновлення прилетить «по повітрю».

Не виключено, що не за горами вихід і стабільної версії One UI 2.0 на Android 10. Для порівняння, в минулому році реліз бети One UI 1.0 відбувся в листопаді, а її стабільного варіанта вже в грудні. Раніше в мережі також з’явився ролик з передбачуваним інтерфейсом One UI 2.0, що володіє фішками Android 10.

Facebook Comments
Yulia Dimitrova:
Leave a Comment

This website uses cookies.