Новий глава HTC розповів про майбутнє компанії

У кінці вересня оголошено, що керівником тайванської компанії HTC Corporation став Ів Майтрес, колишній виконавчий директор європейського оператора Orange. Видання TechCrunch поспілкувалося з новим топ-менеджером про майбутнє компанії.

HTC перестала вводити інновації в апаратну частину своїх смартфонів. Apple, Samsung, і з недавнього часу Huawei виконали велику роботу, вкладаючись в обладнання. Ми цього не зробили, так як інвестували в інновації у віртуальній реальності. Я думаю, нам потрібно надолужити відставання, – Ів Майтрес, CEO HTC Corporation

Незважаючи на те, що компанія перевела значну частину своїх коштів на дослідження і розробку в області XR (віртуальної і доповненої реальності) в рамках підрозділу Vive, мобільний бізнес все ще приносить більше грошей. Майтрес сподівається, що пропозиції HTC в XR обженуть смартфони протягом п’яти років.

Глава HTC розповів, що в планах у компанії орієнтуватися на смартфони для розвинених країн з флагманськими характеристиками і особливостями.

У другому фінансовому кварталі 2019 року HTC в п’ятий раз поспіль повідомила про збитки. У липні 2018 року компанія прийняла рішення звільнити близько чверті своїх співробітників.

Facebook Comments
Yulia Dimitrova:
Leave a Comment

This website uses cookies.