Телевізор OnePlus виявився не тільки дорогим, але і неякісним

Оглядачі знайшли суттєві мінуси. У кінці вересня китайська компанія OnePlus представила свої перші телевізори. Ціни на них починаються від $ 985, а закінчуються $ 1410. Найдорожчу модель вже протестували експерти видання GSMArena. І залишилися не дуже задоволені.

Дві версії телевізора розрізняються тільки ціною і акустичною системою. В руки до експертів потрапила модель TV 55 Q1 Pro з саундбаром. Екран у неї 55-дюймовий, дозвіл 4K, потужність звукової системи – 50 Вт. Працює телевізор під управлінням Android TV.

По-перше, в оглядачів виникли питання до відсутньої підставці для телевізора. Він досить важкий, і без підставки його використовувати ненадійно. По-друге, найперший OnePlus TV, який отримали журналісти GSMArena, зламався. Саундбар пристрої просто застряг у висунутому положенні. Телевізор довелося міняти.

Пульт оглядачам теж не сподобався: кнопок мало, а функцій – багато. Тому, управління виходить досить специфічним.

Що стосується якості картинки, то претензії у журналістів GSMArena з’явилися до режиму HDR. На їхню думку, він не сильно-то відрізняється від SDR. Також є проблеми з режимом Dolby Vision – в ньому періодично виникає непроханий ефект розмиття. Кути огляду виявилися так собі, рівномірність підсвічування теж.

Без плюсів, звичайно, не обійшлося. Експерти повідомили, що якість картинки у звичайному режимі відмінна, звукова система і фірмове програмне забезпечення теж хороші. Але, можливо, не за такі гроші.
Televizor OnePlusне тільки дорогим, але і неякісним.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.